top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Prinsessas første bursdag!


I dag fyller vår lille solstråle Linnea 1 år og selv om det er en gedigen klisje, så må det likevel sies; Dette året har gått så ekstremt raskt og grunnen til det tror jeg rett og slett er fordi vi har storkost oss så og si hele tiden! Det er det flere grunner til;

Vi har hatt en superkoselig barselgruppe med folk jeg gleder meg til å invitere utover til Nesodden når ting har kommet i orden. Vi har hatt flaks og hatt de besteste venninnene som har gått hjemme samtidig som oss og dermed har vi hatt selskap på trilleturer, kafebesøk og annet moro. Vi har tatt det litt piano innimellom, så prinsessen har fått ligge på gulvet og trene nakkemuskler og andre viktige muskler. Vi har latt henne smake på alskens rariteter av mat, som f.eks. minitrær (brokkoli), Lille Nemo (fiskepinner) og blomsterjord (ja, faktisk – blomsterjord). Hun har lært å åle, krabbe og så vidt gå – og har blitt litt av en sirkushest. Kommandoene hun lyder foreløpig er: «Kan du klappe/glise/spille på slurva/vise hvor stor du er?»

Siden vi nå bor på en stor familietomt med hele den deilige hurven rundt oss, skal vi nok få laget en liten markering av snuppa i dag – vafler ute i solveggen kanskje?, men den ordentlige feiringen sparer vi til lørdag. Da skal prinsessa kles opp i finstas som mormor har kjøpt for mange måneder siden, pølser og kaker er kjøpt inn og fintfolk er invitert (hyl ut om noen er glemt). Vi gleder oss til lek og moro ute i strålende vær (for det har vi bestilt og vi antar ordrebekreftelsen kom med været i dag; helt nydelig!).

Bildet over viser frøkna i full iver over å spise deilige jordbær – noe som var desserten etter dagens havregrøtfrokost. Litt må man kose seg med når man har bursdag, eller hva? Under er flere bilder fra bursdagsmorgenen; Guttene i full iver etter å endelig å få gratulere snuppa med dagen, endelig få gi gaven de møysommelig har plukket ut til henne (det var mye som ikke gikk gjennom nåløyet) …og så stjeler barne-tv bittelitt oppmerksomheten innimellom, men det er jo bare kos.
Bare frøkna våkner nå, så skal vi ut og nyte sola! Det vil si, barna skal få leke litt ute i hagen, mens mor skal inn og snakke med snekkeren som skal rive litt vegg på kjøkkenet vårt. Gleder meg utrolig mye til å se hvordan det faktisk blir, for inni hodet mitt blir det nemlig fantastisk!

Gratulerer med dagen, kjære skjønne vakre lille jenta vår! Vi er uendelig glad i deg!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page