top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Pay It Forward førjulsmoro

Jeg er fullstendig fan av tankegangen bak Pay It Forward. Har du sett filmen? Jeg tror i alle fall fullt og fast på dette. Er man ekstra god mot en person, noe som bidrar til at vedkommedes dag snur fra en dårlig til en god dag, så er det lettere for at den personen kan gjøre noe godt for en annen person i neste omgang. What goes around, comes around – på en måte.


Og nå har det seg altså sånn at jeg har fått en gave av en totalt fremmed. Altså føles ikke helt fremmed- jeg leser bloggen hennes, men jeg har aldri møtt denne dama in real life. Likevel sender hun meg gode saker i posten. Bare det å få en pakke i posten, som jeg i tillegg kan få åpne før jul, er jo helt fantastisk. Tusen takk Delirium!

Så nå er altså greia at de tre første som leser dette og som har lyst på pakke av meg, kan legge igjen en kommentar med epostadressen deres på dette innlegget her, så sender jeg en hemmelig overraskelse i posten. Eneste betingelsen er at du må ta konseptet videre til din blogg, sånn at godskapen spres videre.

Noen som er keen på en gave fra meg?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page