top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

På vei mot dejlige København

Turen er sponset av VisitDenmark med samarbeidspartnere

Jeg er igrunn veldig godt fornøyd med jobben og mine arbeidshverdager i Valen-Utvik sånn til vanlig, men noen arbeidsdager er likevel enda litt bedre enn de andre. Noen ganger inviteres man nemlig med på noe så fantastisk som en bloggtur med VisitDenmark, og da gjelder det å takke ja fortere enn svint og bare begynne å glede seg. Jeg var med på en slik tur i fjor, til blant annet vidunderlige Kokkedal Slott, og nå er jeg altså på vei igjen.


Vi bor standsmessig i nydelige lugarer på dekk 11!

Vi bor standsmessig i nydelige lugarer på dekk 11!...og vi fikk en goodiebag med danske go'saker!

…og vi fikk en goodiebag med danske go’saker!


Vi seiler nå med DFDS Københavnbåten, ankommer snart København og har et helt fantastisk opplegg planlagt for oss. Vi skal bo på majestetiske Hotel D’Angleterre, spise førsteklasses mat på spennende restauranter, gå på spa, lære oss å meditere hos Copenhagen Yoga og skravle masse med de fine bloggerne som er med på turen. Med på reisen er nemlig TineMonsen.no, CasaKaos.no, Hviit.no og Kjøkkentjeneste.no også, i tillegg til at vi har med skjønne Linda fra DFDS og fantastiske Julie fra VisitDenmark – og totalt sett er dette en helt perfekt blanding av flinke folk med sterke meninger, store smil og gode historier. Jeg skal nok også klarer å snike til meg noen timers jobbing på en hyggelig kafé, for å virkelig snuse til meg det københavnske livet, og naturligvis; jeg skal selvfølgelig legge turen innom en kontorrekvisitabutikk eller to!

Guri, som jeg gleder meg!


Overfarten startet med tapas og champagne - det rett og slett ikke synd på oss

Overfarten startet med tapas og champagne – det rett og slett ikke synd på ossDanskene kan mat, og DFDS har eget bakeri og egen slakter ombord!

Danskene kan mat, og DFDS har eget bakeri og egen slakter ombord!Deilig mat!

Deilig mat!Det blir mye god mat og godt drikke på slike turer - og mye nytt å prøve for uvante ganer som mine! Stas!

Det blir mye god mat og godt drikke på slike turer – og mye nytt å prøve for en utrent gane som min! Stas!


Jeg har tenkt til å dele fra turen, både her på bloggen, på instagram og på snapchat (jeg heter @astridvu i alle kanaler) – og om du vil følge ferden, så er det veldig stas! Klikk deg innom de andre bloggerne som er på tur også – og følg gjerne taggene #bloggturvisitdenmark og #mittkøbenhavn på Instagram, så får du forhåpentligvis mye hyggelig Københavninspirasjon!

Hjemme har EkteMannen full kontroll på Småtroll og hovedkontoret til VU, og så har vi jammen sendt vår trainee på Social Media Days disse dagene også, så nå er det mye som skjer. Om du er interessert i sosiale medier og digital kommunikasjon, anbefaler vi at du følger Valen-Utvik på facebook, instagram og blogg – for der vil trainee Linn dele sine inntrykk og tanker! Ellers er det hashtaggen #somed2015 som gjelder for den konferansen. Selv har planer om å få oppdatert denne bloggen min betraktelig oftere i tiden fremover, og hva er vel en bedre kickstart på det, enn en bloggtur?


IMG_1745

For en bra gjeng! (f.v.: Ina fra Kjøkkentjeneste, Marte fra CasaKaos, Linda fra DFDS, Julie fra VisitDenmark, Linda fra Hviit og Tine fra TineMonsen)


Det var kort og innledningsvis om denne bloggturen – jeg gleder meg til resten og håper mange vil følge ferden vår! Nå skal jeg nyte en deilig kaffe på sengen, svare på noen mail og starte dagen i fred og ro – slik at batteriene er helt fulladet for en spennende dag!

En nydelig dag ønskes dere alle! 

PS: Denne bloggturen er sponset av VisitDenmark med samarbeidspartnere, på samme måte som de også inviterer med seg pressefolk på tilsvarende, men vi står helt fritt til å skrive hva vi vil, om hva vi vil, ta bilder av hva vi vil – og dele hva vi vil. Alt jeg deler er derfor helt mine egne meninger og opplevelser, uten noen føringer – kun med mål om å dele min Københavnglede med de som er interessert! 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page