top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

På tide med en liten oppdatering…

Mars har blitt april, Glenn har startet på jobb etter et par uker hjemme med meg og gutta sine for å sortere litt tanker og følelser, og livet har begynt å snurre mer eller mindre normalt igjen. Det går selvfølgelig litt opp og ned, men to små gutter lurer stadig frem smilet hos oss og det hjelper godt!


Lørdagen som var, hadde vi lyst til å komme oss litt ut og oppleve ting, og kombinerte det med å endelig få leke med Christina og Thea igjen – og dro til et sted som absolutt kan anbefales: PannekakehusetBærums Verk. Og bare så det er sagt – pannekaker er ikke nødvendigvis som «gammeldagse» pannekaker på Pannekakehuset. Christina bestilte en Vincent Van Gogh (litt mye løk etter hennes smak), som inkluderte ingredienser som både tomater, oliven og fetaost. Glenn var også crazy og bestilte Michelangelo, altså pannekake med pepperoni, oregano og oliven. Trauste Astrid var selvfølgelig …traust (!), og valgte pannekake med bacon og ost. Men uansett – her var det pannekaker for enhver smak. På bildet har forresten Noah på seg sin Fana-genser, strikket av tante Cathrine i Skiptvet – og han fikk MYE skryt for den.

Handelsstedet Bærums Verk ligger bare ca 25 min kjøring hjemmefra, men vi følte oss som turister i egen by. Veldig idyllisk med et lite fossefall, broer over en vilter elv (!), Sjokoladehuset, gallerier, shopping, nevnte Pannekakehuset og ikke minst; Strålende vær! Dette skal absolutt gjentas, og jeg tror vi kommer til å introdusere alle vi kjenner for denne lille perlen. Dagen ble avrundet hos oss i Etterstadkroken, med avansert middag (tomatsuppe m/ pasta og brød), litt mye lørdagsgotteri til barne-tv og masse lek og kosing.


Flere kommenterte at Thea var så flink storesøster med gutta våre når vi var ute på tur – og det er jaggu sant! En søtere snart-skolejente skal man jaggu lete lenge etter 🙂 Vi kan ikke si vi gleder oss til Christina, Eivind og Thea snart skal flytte til Bergen, men vi får bare komme masse på besøk til hverandre… Vi skjønner jo valget, Bergen er en fantastisk by 🙂 Jeg bodde der som liten, har studert der, har min tante Torild & onkel Trygve der, pluss våre skjønne venner Christina & Roy med Mathias Emil (som vi får sett alt for sjelden, by det way!). Pluss, jeg har vært Brannfan siden jeg var 4 år. Ja, jeg er veldig fan av Bergen… 🙂 Nei, tror nok neste ferien vi skal på, blir en tur til Bergen – no doubt about it. Bildet til høyre viser Thea som har mistet noen tenner (klar til skolestart!) og Lukas som har fått sine første to tenner!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page