top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Oppdatering: BoligDrøm

Tenkte jeg ville dele med dere en statusrapport på BoligDrøm-utviklingen på Nesodden. Heldig som jeg er så sender fortsatt paparazzi-fetter Ole bilder av byggeutviklingen. Det er virkelig helt genialt. Det gjør at tingene blir mer virkelig for oss, vi får sett at ting går fremover og vi begynner sakte og forsiktig å skjønne at vi snart skal flytte ut fra Etterstadkroken og flytte tilbake til Hellvik. Som min kjære venninne Hilde påpekte så kjekt for litt siden: «Tenk at du sa du AAAAALDRI skulle flytte tilbake dit!» …og det er jo helt riktig at jeg sa det. Jeg husker godt da jeg var 19 år, skulle begynne på NHH i Bergen og fortalte alle som ville høre på at jeg aldri skulle flytte tilbake til Nesodden, det var et forferdelig sted å bo at jeg ikke kunne skjønne at noen ville bo der. Merkelig hvor påståelig man kan være om ting man ikke har noe som helst greie på…

I alle fall – slik ser det ut per i dag. Det hvitmalte er huset vi skal bo i, mens det trefargede er nybygget som mine foreldre snart flytter inn i. Om mamma og pappa bare skjønner at de må begynne å pakke snart, da… 🙂
Mandag om en uke går flyttebilen fra Etterstadkroken og rett over påske setter snekkere og malere igang i «gamlehuset». Vi er utrolig spente på hvordan huset blir uten vindussprosser, blomsterbrett, gardinbrett – og med alt malt helt hvitt. Mamma mener de kommer til å bli snøblinde av å komme inn i alt det hvite, men jeg er overbevist langt inn i sjela mi at dette kommer til å bli superbra!

Virkelig ikke lenge igjen å vente nå…

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page