top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Om man roper, får man svar?


For tiden jakter jeg på småting som skal gjøre det lille ekstra i huset vårt. Knotter til de nymalte (hvite) kjøkkenskapdørene våre, nye dørhåndtak til alle dørene i huset og lys og lamper til stort sett hele huset. I tillegg har jeg en god del skap og andre møbler som trenger en oppussing, så da trenger jeg nok knotter til de også. Bildet viser et dørhåndtak jeg gjerne kunne kjøpt, hadde bare selve metallet ikke vært gullfarget (eller messing, kanskje?). Finnes det ikke hvitt med stål / grått / sølv?

Er det noen av dere som har tips til hvor man kan finne slike ting, som både er rimelig og fint? Vi har vært en tur innom COOP OBS (etter tips fra min far) på jakt etter kjøkkenknotter og dørhåndtak, men de vi fant der var riktignok rimelige, men ikke riktig ift vår stil. Vil gjerne ha noen som går i hvitt / stål / sølv, evt sånne halvmåne-aktige kopper til å dra ut skap og skuffer. Vi har sjekket ut IKEA også (selvfølgelig!) og fant noen som definitivt var rimelig nok, men som også bare var ‘greie’ utseendemessig. Kravstor, vet dere.

Letingen fortsetter…

Forresten; Jeg er fullstendig klar over at bloggen preges av en viss ensformighet ift temaene på mine innlegg for tiden, men sånn blir det bare akkurat nå. Tiden vi er midt i akkurat nå, med flytting og oppussing og familie og stor tomt og barna og hage og lykke, er så ekstremt altoppslukende, at lure, samfunnskritiske tanker ikke klarer lure seg plass i hodet mitt. Jeg kommer forhåpentligvis tilbake med et kritisk blikk, famlende nervøsitet og hverdagsbabbel om kun kort tid.

Mon tro om det er det ovennevnte som er grunnen til at to innlegg på rad står ukommentert? Jeg blir veldig glad for hver kommentar jeg får, men jeg orker ikke vurdere om jeg burde gjøre noe med innleggene mine for å skrive mer engasjerende, ikke akkurat nå. Jeg skriver for å huske denne prosessen og da blir det nok som det har vært, enda en liten stund fremover.

Sånn er det bare!

Ha en nydelig torsdag folkens! Snart er det helg med storfint besøk og deilige 17. mai!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page