top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Om å sitte på hendene


De som kjenner meg vet at jeg er dårlig på å holde på hemmeligheter. Eller, egentlig ikke dårlig på det – om noen forteller meg en hemmelighet som jeg ikke får lov til å si til noen, så gjør jeg naturligvis ikke det. Det er bare det at jeg er dårlig på å holde på hemmeligheter som omhandler meg selv! Jeg er tross alt jenta som ikke klarte å drøye en eneste dag engang med å fortelle at vi ventet barn. Ingen av de tre gangene klarte jeg å vente med det. Enda Ekte Mannen sa «Nja, vi skal ikke drøye det litt da…?» – men nei, denslags klarer jeg ikke drøye med.

Jeg ser strengt tatt lite poeng i å ha mange hemmeligheter. Noen liker det nok for å beholde spenning i hverdagen, men ikke denne jenta. Nei, ut med det – del nyhetene, gode eller dårlige, så får man enten noen å juble med eller noen å gråte med. Eller noen å le med. Men uansett, da er det delt og mulig å håndtere på et vis.

For dere av mine venner som jeg bærer på hemmeligheter for akkurat for øyeblikket, så slapp helt av! Jeg skal ikke røpe noe som helst. Selvfølgelig ikke! Jeg skal bare informere dere om at det koster meg en god del å ikke gjøre det… Jeg liker å dele informasjon. Og nei, det er ikke samme som å like å sladre.

Så hvorfor forteller jeg dere dette nå?

Fordi jeg har hemmeligheter, vel! Flere! Og jeg må sitte på hendene mine for ikke å sprute ut over hele bloggen min med små, men store (for meg) hemmligheter. Det har rett og slett vært en god del av disse små hemmelighetene etter at jeg bestemte meg for å etablere Valen-Utvik firmaet mitt. Definitivt en ting jeg ikke tok med i betraktningen og var forberedt på da jeg bestemte meg…

Om jeg får en henvendelse fra et firma som vil at jeg skal komme og presentere tankene mine for de, så er min første reaksjon; Dette må jeg fortelle verden! Ikke fordi jeg tror verden går under om de ikke vet absolutt alt om meg til enhver tid, på ingen måte. Men jeg er glad og jeg vil dele. Sånn er det bare. Men, det kan jeg naturligvis ikke alltid gjøre og det er da det jeg kaller hemmeligheter oppstår og håndsitting begynner.

Men bare vent… I begynnelsen av neste uke allerede, så kan jeg fortelle noe. I alle fall litt. Og det jeg kan si enn så lenge; Det er skikkelig, skikkelig gøyskummelt…

PS: Jeg har blogget litt for Home&Cottage igjen, denne gangen vist frem de fine jentene og noen av de fine tingene i butikken på Majorstuen. Ta gjerne en tur innom og si hva du synes!

Jeg har også kommet igang med OfficeTeam og har i dag etablert facebookside, twitterprofil og blogg for disse også. Håper de blir fornøyd og at de ansatte ser nytte av dette når det blir presentert på deres kick-off helgen!

Jeg setter stor pris på deres engasjement og at dere følger meg videre gjennom mine kunder og viser deres støtte ved å legge dere til som følgere på twitter og tilhengere på facebook – og til og mred kommentere i bloggene! Dere er rett og slett de beste leserene i hele verden! TAKK!


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page