top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Om å gå glipp av ting

Hjelpes. Akkurat nå markerte jeg alle mine uleste elementer i Google Reader …og trykket ‘Marker som lest’. For de som ikke bruker dette verktøyet, kan jeg forklare at det er en måte å ha oversikt over blogger man leser på. De bloggene jeg liker registrer jeg der og så ser jeg med en gang noen av de har lagt ut et nytt innlegg. Men, med flytteprosess og mindre tid foran dataen og mer tid på IKEA, Expert og andre butikker, for ikke å snakke om å gå fra at ett barn er hjemme til at tre barn er hjemme, så har jeg kommet til følgende konklusjon; Det hoper seg opp i Google Readeren min. 983 uleste innlegg lå og ventet på meg i dag. Jeg er forholdsvis sikker på at jeg ikke kommer gjennom disse innleggene ila dagen og da baller det bare på seg. Enda flere i morgen. Fordi folk er flinke til å skrive og fordi de folkene jeg leser bloggene til skriver ofte nye innlegg, så blir det fort mye. Så derfor gjorde jeg det – markerte alle som leste og begynner herved på ny frisk med 0 uleste innlegg.

Men; Tenk på alt jeg har gått glipp av? Deilige matoppskrifter som kanskje kunne gitt meg inspirasjon til dagens middag, nyttige og fine tips til oppussing og innredning, skjøre og vakre tanker som får meg til å felle en tåre, informative og lærerike innlegg som gir meg faglig utvikling, morsomme innlegg som får meg til å klukkle eller harde og krasse innlegg som får meg provosert. Det får jeg aldri vite.

Dette minner meg litt om den bedriftslederen som kom tilbake fra ferie til en overfylt mailkonto. Han markerte alle og trykke delete, med kommentaren; «Er det viktig, sender de en purremail og sier at de venter på svar.»

Og det minner meg om rekrutteringssjefen som hadde fått avsiding mange søknader på en stilling. Han delte bunken i to, kaste den ene halvdelen og sa: «De som gikk i søpla hadde uflaks. Og jeg vil jo ikke ansette folk som har uflaks.»

Så ja, om dere vet noe jeg absolutt burde ha fått med meg, så skriv en liten purrekommentar til meg – jeg lover at jeg ikke skal kaste innlegg i søpla heretter.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page