top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Og sånn går no’ dagan…

Denne uken her har virkelig flydd avgårde… Linnea har blitt 3 mnd, Lukas er nå ferdig på småbarnsavdeling og begynner blant de store gutta (som Noah) på mandag, og vi har fått skvist inn mange artige og koselige aktiviteter i uken som har gått.


Som nevnt før så er Noah utrolig flink med Linnea. Veldig tålmodig, snakker rolig og fint til henne, og vi ser også nå at siden hun begynner å vise interesse for ting han sier og gjør, så får han virkelig «ved på bålet» og kan holde showet gående for henne leeenge. Her i et koselig øyeblikk under babygym’n hvor Noah viser Linnea seg selv i speilet.


Vi har også fått besøk av kjære Tiril, og hun syntes det var stor stas (og litt skummelt) å leke i Noah og Lukas sin nye oppblåsbare bil (full av baller). Merkelig hvor stas alt er som man kan gå inn og ut av – og ikke minst kaste seg oppå.


Det har også vært behov for noen dukkerter etter en het dag i barnehagen, og da har vi tatt frem bassenget fra tante Marianne …og gutta er i himmelen med en gang. Bildet til venstre synes jeg er litt festlig, for det ser nesten ut som Noah har veldig lange ben …mens han i virkeligheten er i et luftig svev mot bassenget.


Tenk at denne jenta snart er 1 år (17. august) og ikke minst; At hun snart skal begynne i barnehage! Faktisk allerede på mandag… Det er nesten så tante må bli nostalgisk og vemodig og alt det som mamma’n og pappa’n sliter med selv. Kanskje jeg bare skal ha henne hjemme samtidig som jeg er i permisjon med Linnea?


Vi fikk et impulsbesøk av Milla i går, nabojenta som også går på gruppen til Noah i barnehagen, og det var veldig koselig. Vi trives sååå godt her i Etterstadkroken, med alle de skjønne naboene vi har, så det kommer til å bli veldig trist å flytte herfra. Men det får vi være triste for en annen gang, jeg kan jo ikke begynne å grue meg til det allerede nå…


I går fikk vi også lagt inn tid til litt reker og hvitvin etter at ungene var lagt, sammen med Marianne. Veldig koselig og reker er jo veldig enkel og god sommermat. Glenn skippet vinen og skravlingen etter maten og kastet seg over jobbing sin, mens jeg og Marianne nøt en deilig sommerkveld ute i «hagen». Vi nøt en deilig Chablis og hadde en festlig gresshoppe veldig nære som ville overdøve John Coltrane sin fantastisk jazz fra cd-spilleren, med den småirriterende gresshoppelyden sin. Etterhvert hoppet han ut av en busk og opp på parasollen vår – før han etterhvert fløy videre. Yup, thats right – gresshopper kan fly! Er det bare jeg som ikke visste det? Jeg skvatt selvfølgelig himmelhøyt da han spredte vingene sine og kastet seg utfor…

Nå har det vært noen deilige soldager, og det er litt dumt at værmeldingen varsler dårlig vær og regn lørdag og søndag. Vi skal nemlig farte ut til Nesodden og prøvebo huset på Hellvik litt. Det blir koselig, besøke familie og kjentfolk – og bare nyte late dager sammen.

Håper dere får en strålende helg folkens, uansett vær!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page