top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

O’ jul med vår glede…

Julefeiringen på Nesodden er vel overstått og vi er tilbake i hovedstaden igjen. Vi fikk noen deilige dager på Nesodden både før og etter selveste julaften og det var deilig å kunne ha tid til mer enn kun selve selskaplighetene når vi var der ute. Vi fikk tid til turer i skogen på jakt etter granbar og kongler til et par gravkranser vi ville lage, vi fikk besøkt gode venner, gått tur ned til sjøen og mange andre ting vi gleder oss til å gjøre mer av når vi flytter dit om noen måneder.

Hele den originale Valen-klanen var samlet for julefeiring i år så vi var 11 stykkr til bords julaften. Det ble tradisjonelt god ribbe med alt av tilbehør, krumkaker etter bestemors oppskrift fylt med deilig multekrem til dessert og pakkeåpning i mange timer. Er egentlig veldig fornøyd med strategien min mor foreslo; Åpner alt av gaver til barna først, kaster de i seng og så åpner gavene til oss voksne etterpå. Og for en lykke sånne små viser når de åpner gavene sine! Det er virkelig sånt som varmer et morshjerte. Det hadde jo vært fryktelig trist om de rev papiret av èn gave og så forlangte neste på rappen. Det var mer av typen «ÅÅÅ, jeg har ønsket meg sånn t-skjorte hele livet, mamma!» og «Yeah, jeg har jo sånn hjemme, så nå måtte du få en broren min!»Like entusiastisk for alle gaver, og det håper jeg varer evig. Vi får se.

Her får dere se noen stemningsbilder fra vår julefeiring:Så der har dere litt fra vår julaften. Den inneholdt både en festlig, veldig feminin nisse, leking med nyåpnede gaver, mye god mat, festkledde barn, koselige forberedelser og mange koselige mennesker. Det er ikke mye som slår det å se barna glise stort når de ser en kjære tante, onkel eller besteforelder, så selv om jeg skjønner at vi kan være quite a handfull når vi kommer på besøk med hele sirkuset vårt, så må jeg si at jeg setter stor pris på å kunne ha alle sammen samlet i slike anledninger. Man skal rett og slett ikke kjimse av den salgs…

Takk til alle vi feiret jul sammen med for at dere var med på å skape en helt perfekt jul!

Jeg håper dere søte folk som stikker innom bloggen min i ny og ne også har hatt en koselig jul med deres nære & kjære og at dere nå nyter rolige romjulsdager – det gjør nemlig vi!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page