top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Nytt leketøy


JA! Endelig er avgjørelsen tatt og jeg trenger ikke fundere lenger. Ny telefon er i hus, ettersom den gamle gikk mot en langsom død. Det ble en HTC Touch HD, så nå får vi se om den er så bra som folk sier. Jeg har lekt med en kompis sin og det lovet virkelig bra. Nå venter jeg spent på at den skal bli ferdig med ladingen sin…

Jeg har ambisjoner om at jeg både kan twitre, blogge og facebook’e med denne, så nå skal det ikke stå på tilgjengeligheten. Og funker denne telefonen så bra som jeg håper, så var den slettes ikke dyr – for da slipper jeg jo å kjøpe mini-pc, som jeg egentlig også hadde lyst på.

Betyr ikke det strengt tatt at jeg har tjent ekstra penger nå? Ah, nydelig – mon tro hva jeg skal bruke de pengene til.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page