top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ny giv på flere plan!

Helt brått, uventet og overraskende selv for meg, så fikk bloggen min seg en ganske så omfattende makeover i dag. Har ikke hatt go’følelsen med forrige design en god stund og i dag kom plutselig ånden over meg, så da var det bare å kaste seg rundt. Jeg hadde behov for mer ro i designet, samtidig som jeg ville ha noe friskt, dog høstpreget i bloggen – og dermed laget jeg meg visst en ny header.

Hva synes dere?

Bloggen har altså fått en ny giv, ny frisk, i dag – og det har vi jammen hatt med den store skolegutten vår også. Første dag som 2. klassing, mamma og pappa med på slep for å følge – og stor, stolt og spent gutt på snart 7 år var mer enn klar for å møte vennene sine igjen. Har tenkt litt på det den siste tiden; han er enda ikke fyllt 7 år, gjør det i desember – men han har allerede begynt i 2. klasse og er fortsatt 6 år. Jeg begynte i 1. klasse og var fyllt 7 år …det er kanskje ikke så rart at jeg av og til synes de er så små til å være så store?

Noah med mursteinsskolen bak seg – samme skole jeg, mine søstre og min far har gått på.

Ellers registrerer jeg også at flere både i bloggverden og ellers har slengt seg med på #sunnfrisk og bra er det! Jeg tror til og med det lover godt for en egen facebookside, så når jeg bare får noen minutter til overs, så skal jeg jammen snekre sammen en side til oss. En side vi kan dele tips og råd, og en side vi kan hente inspirasjon og oppmuntring fra.

Dagens frokost

Her i huset går det fortsatt overraskende bra og vi klør oss litt i hodet over det faktum, rett og slett – samtidig som vi nyter det så lenge vi kan. I dag startet dagen min med tre Ryvita med makrell i tomat, to krillkapsler, to plommer, vann og en god kopp kaffe med deilig Nespressokaffe. En sånn start på dagen gjør at energinivået opprettholdes i flere timer og magen skriker ikke etter lunsj før det egentlig er alt for sent for det. Det er faktisk en av hovedutfordringene våre; vi må huske å spise og vi må spise ofte nok. Men – dette er en vei vi akkurat har begynt på, så vi lærer underveis og har planer om å opprettholde dette langt inn i evigheten!

Nå skal jeg spurte ut av huset og kaste meg i bilen, med to ting fore; Først en lunsj med midtimellomsøsteren min, kjæreste Marianne – hun fyller nemlig år i dag, så da samles vi til en hyggelig lunsj og skravling, alle tre søstrene og pappa. Gleder meg! Deretter blir det en svipptur bort på -nille for en liten fotoshot av butikken vi er så heldig å ha fått her på Nesodden nå.. Den blir nemlig presentert som en del av «åpningen» til -nille i sosiale medier, noe som er rett rundt hjørnet – så bare vent! Ønsker alle en strålende dag og husk; vær god mot noen i dag!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page