top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Note to self; Det er så lite som skal til…

De siste dagene har jeg følt at oppgaver både ute, inne og i forhold til jobb har vokst meg litt over hodet og jeg har innimellom følt meg handlingslammet og følt at jeg nesten minster pusten av hele situasjonen. Jeg vet jo at slikt går i bølger og jeg vet i alle fall at slikt sånn cirka alltid går over etterhvert.

Likevel; hvem skulle trodd at det var noen timer på Bagel&Juice, inkludert et par blogginnlegg for Home&Cottage og OfficeTeam og en hyggelig kaffe med en søster, som skulle få meg opp og igang igjen!


Det var definitivt det som var ‘the magic tric’ denne gangen og som for å understreke det hele, vartet naturen opp med solglimt og skikkelig vår i luften da jeg spankulerte ut fra Bagel&Juice igjen! Spankulerte, ja – fortenk det gjør man når man kjenner at energien strømmer, ideene flommer og livet leker igjen!

Anbefaler virkelig Bagel&Juice i Øvre Slottsgate! Nydelige jenter som yter den beste servicen, en atmosfære (og strømtilgang) som sørger for at arbeidslysten trommer inn i fingerspissene – og om du virkelig ønsker en effektiv dag, så kan jeg godt formidle kontakt med min søster. Hun var i alle fall prikken over i’en for min del, så hvem sier hun ikke funker for deg også?

Det at jeg kunne tusle fra en hyggelig arbeidsøkt på Bagel&Juice, ned til SjakkMatt for en hyggelig kveldsprat med enda et vidunderlig menneske – det virkelig gjorde dagen min i dag. Så nå sitter jeg på verdens hyggeligste nesoddbåt og gleder jeg meg til å komme hjem til EkteMannen. Ta i et tak med både matpakker og klesvalg for morgendagen, nusse sovende småtroll og kanskje unne meg og min kjære en time foran tven. Sammen.

For ja, denne dagen ble rett og slett god. Det hjalp å sove på gårsdagen. Det gjør som regel det.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page