top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Når katten er borte…


Bildet over er tatt med mobilen, derfor dårlig kvalitet, men det viser Glenn og Linnea i et av våre avbrekk for å leske strupen og lade batteriene for mer shopping.

Det er forresten utrolig rart å ha gutta borte så mange dager etterhverandre. Det er stille og rolig hjemme, og det er jo selvfølgelig digg til en avveksling, men det er nesten for stille. Vi vet de storkoser seg på landet hos farmor og farfar, og det er nok ikke så dumt for lille Linnea å få litt mer oppmerksomhet fra far og mor, og ikke minst litt mer ro hun også, så dette er bra for alle parter. Men det er rart med det likevel… Jeg savner klumpekosene til Lukas og Noahs finurlige betraktninger. Heldigvis ikke så lenge til søndag… 🙂


Dagen i dag er forresten dedikert til forberedelser for morgendagen. Det betyr neglelakking, kjolevalg, pakking av bag og flere andre slike ting som gjør at man må være inne på en så strålende dag. Den nevnte dagen, lørdag 26. juli 2008, er nemlig Heidi og Morten sin store dag – The Big Wedding! Vi gleder oss stort til å se de to crazy people bli smidd i hymnens lenker …og ikke minst; Til min første fest på god knows how long. Merker at det høres ut som jeg skal på grisefylla. Det blir nok Heidi glad for. Gutta er som sagt hos farmor og farfar, og Linnea skal bli passet av tante Marianne. Er veldig spent på det merker jeg – Linneas første natt borte fra mamma’n sin. Og vica versa for øvrig. Kanskje mest vica versa egentlig, blir rart å ikke ha henne med meg over alt – men igjen, dette har vi jo gjort noen ganger før med gutta og det går jo alltid bra, så det er bare å puste med magen. Eller, ikke for mye pusting med magen forresten, må jo sørge for at kjolen sitter som den skal 😉 (As if…)


Masse lykke til i morgen, Heidi og Morten – vi gleder oss til å feire dere! Og husk å nyt morgendagen, stund for stund, for det går så utrolig fort. Veldig glad i dere!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page