top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Nå er hun født!

I går kveld satt jeg ute på terrassen vår, omgitt av et stummende mørke, kun ispedd susing i trærne og lyden av mine fingre på tastaturet. Temperaturen var upåklagelig, særlig om man, som jeg, hadde fyllt opp med varme og solstråler hele dagen gjennom. Det var rett og slett litt godt å kjenne på den friske luften som klarnet hodet etter en lang og innholdsrik dag. Tre Småtroll lå i sine senger i etasjen under og sov. EkteMannen var inne og pakket inn bursdagsgaver fra oss til ei spent prinsesse som snart skulle bli født – for 4 år siden. Min gode søster hadde akkurat kjørt hjem til sine fine, etter å ha spist sushi og sett på en fantastisk fin film sammen med oss.

Så da satt jeg der da, på terrassen. Alene, men likevel så langt fra alene.


Dagen i går var fyllt med fine folk, strålende solskinn fra knallblå himmel, god mat og en hage hvor det meste av dens areal ble benyttet til enten fotballspilling, krittegning, skravling, spising eller avslapping. Midt i det hele snurret ei lita, stor prinsesse rundt i ny kjole, lilla hørbøyle og med litt for store pensko. Ei lita, stor jente som ikke var født enda – for 4 år siden.

Noen sommerplanter har blitt plantet i krukker og bøtter, men på grunn av enda litt lave temperaturer om natten, bæres disse inn i garasjen for overnatting hver kveld. Absolutt verdt innsatsen!

Hagen vår er full av fine folk!

Jeg er så vanvittig takknemlig for alle de fine menneskene vi har i livene våre. For familiemedlemmer som ikke bare er familie, men også våre beste venner. For vennene våre som ikke bare er venner, men også som familie. Alle disse gode folkene som tar med seg sine fineste smil og de beste klemmene, for å komme hit til oss og gi vår lille, store prinsesse, den beste 4-årsdagen hun kunne ønsket seg! Disse menneskene er grunnen til at det å arrangere hagebursdagsselskap for nesten 50 mennesker, går som en lek.


Det å få kysse godnatt, vår lille, store prinsesse som snart blir født – for 4 år siden, og få høre hennes oppsummering over hva det fineste med bursdagsfeiringen hadde vært, det er en skatt jeg tar med meg inn i en hektisk uke. På spørsmål om hva det beste med dagen var, svarte den lille frøkna; «At vi fikk is! Jeg fikk gaver, og vi grilla pølser – og vi hadde så mye besøk!» Bedre kan det vel ikke sies. Fine folk, strålende vær, masse lek og god mat – det var det som skulle til for å gi vår kjære skatt en fantastisk dag. Og alt det selv før hun ble født – for 4 år siden…

En prinsessekake må til! Og det er virkelig enklere enn det ser ut …kanskje oppskriften / fremgangsmåten må deles her senere?

Øverst til høyre: Cathrine Østensvig Dale fantastiske eplekake Nederst til venstre: Mammas gode fromasjostekake

Daim cupcakes (bakt etter oppskrift fra Hancock Cupcakes)

Nå er selve dagen her. Nå er vår lille, store prinsesse, vår skatt, vårt hjerte og vår trollemor – nå er hun født, for 4 år siden. Nå har hun blitt lagt på brystet mitt, nå har våre blikk møttes for aller første gang og nå har jeg fått snust i nakken på en nyfødt bylt. Nå har vi tatt det aller første bildet av henne og delt vår glede med resten av våre kjære og nære. Nå har livet med tre Småtroll begynt og der vi trodde hjertene våre var stappfulle av kjærlighet allerede, der har vår lille, store vakre 4-åring gravd seg en skikkelig god grop.


Jeg er så takknemlig og glad for at vår lille prinsesse gjorde familien vår komplett.

Den virket komplett fra før, men det var fordi vi ikke visste at vi manglet vår egen prinsesse!


Tusen takk til alle dere som var med på å feire Linnea sammen med oss i går!


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page