top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Min første kunde!

En ting er å endelig ha bestemt seg for å hoppe ut i nytt farvann. Å ha bestemt seg for å satse på et enkeltmannsforetak for å sikre seg nye og spennende utfordringer. Å ha som mål å ville bygge opp noe, se det fra starten av og begynne helt på null, niks og nada.

En helt annen ting er å faktisk ha fått sin første kunde!


Og det har jeg fått nå… Jeg kjenner behov for å klype meg i armen, dette her er virkelig ganske enkelt utrolig fantastisk og nesten ikke til å tro. Men, jeg har akkurat kommet fra et møte med denne bedriften hvor jeg presenterte mine tanker internt for deres nøkkelpersoner – og da kan jeg endelig si at det er offisielt; Jeg skal få lov til å jobbe med Home & Cottage! Jeg skal etablere deres stemme på de sosiale mediene – som facebook, twitter og i egen blogg på deres side og forhåpentligvis skal jeg klare å sikre en god og meningsfull dialog mellom Home & Cottage og alle som er interessert i møbler, interiør, design og hva nå enn som måtte engasjere.

Jeg har skrevet om Home & Cottage på bloggen min siden de startet i januar i år. Fra første gangen i butikken deres på Alnabru, med kjærlighet-ved-første-blikk ift møblene deres, men ikke ift servicen. Via min tilbakemelding ang servicen, at de faktisk ville høre på meg og gjøre noe med det. Til vår oppussing som passe så finfint med stilen til Home & Cottage, sånn at vi nå har flere møbler fra deres katalog representert hjemme hos oss. Og til nå i den seneste tiden; mine møter med administrerende og reklamesjefen i selskapet. Og jeg mente tidlig og mener definitivt fortsatt; Dette selskapet har forstått noe! De har funnet en nisje i markedet, de har sett hvilken enorm ressurs som ligger i menneskene bak de tusenvis av bloggene hvor det skrives om de – og nå har de satt igang meg for å ha en stemme å svare og kommunisere med.

Jeg gleder meg til å sette igang! Dette blir forsiktig og ydmykt – sosiale medier er fortsatt ekstremt upløyd mark, det er ikke mange (om noen) som sitter med en fasit på dette området, så her gjelder prøve og feile etter beste evne. Vi har som mål å lære, som mål å bli bedre og som mål å få snakke med kundene og markedet til Home & Cottage og det håper jeg virkelig vi skal få til!

Det kribler i fingertuppene etter å få kommet skikkelig igang!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page