top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Med ønske om en kjærlig og nær jul…

Lillejulaften.

Dagen Småtrollene ser på som Det Siste Hinder i den lange, lange veien frem mot selveste Julaften. Dagen vi voksne ser på som siste mulighet til å få ordnet alt vi vil få ordnet før selveste Julaften. Dagen da Småtrollene ønsker dagen skal være kort, mens vi voksne ønsker dagen ekstra lang.


Vi er enig om en viktig ting, vi voksne og Småtrollene; Dagene i dag skal ikke fylles med stress og mas. Vi skal få tingene gjort og vi skal være effektive, men vi skal gjøre mens vi koser oss. Vi skal la Småtrollene se på julefilm på dvd, mens vi voknse spinner rundt og vi skal alle sammen kjenne på at forventningene vokser. Vi skal samle løse tråder, sørge for at huset får julepynten på, tenne lys og lykter og smake på småkakene.

For nå er det jul!

Vi gleder oss til flere dager på rad hvor vi skal være sammen med våre kjæreste kjære. Vi er så heldige at vi skal få samle mine søstre og deres fininger. Mine foreldre, våre nærmeste naboer, skal være sammen med oss og vi blir 14 stykker til bords med smått og stort. Jeg gleder meg ekstra mye til å feire jul sammen med mine nydelige nieser! At Småtrollene våre skal få feire jul sammen med andre små barn.

Jeg håper dere fine som er innom og leser denne bloggen jevnt og trutt, får en jul akkurat etter deres egen smak. Enten det er å ta det helt med ro i deilig harmoni med seg selv og lite fokus og mas om jul, eller det er å samle troppene og feire en jul som smeller fra loft og til kjeller. Mitt ønske for dere er at dere får noen gode dager hvor dere har en fin ro i kroppen, at hverdagens oppgaver, krav og forventninger ligger brakk og ikke fokuseres på – og at dere kjenner på en visshet om at alt ordner seg og blir bra til slutt. Uansett vei og føreforhold akkurat nå.

TAKK for at du kommer innom bloggen min, at du ser mellom fingrene på ujevn oppdatering og underlige temavalg til tider. TAKK for at du engasjerer deg, legger igjen kommentarer og gir meg respons. Jeg setter stor pris på det!

Vi ønsker dere alle en strålende julehøytid

og ønsker dere det aller beste for 2011!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page