top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Majas etterlengtede dåp

Strengt tatt var ikke dåpen særdeles etterlengtet for Maja, tror nok ikke hennes fatteevner har vokst seg dithen at hun kan omfatte begrepet ‘dåp’. Og dåpen var vel heller ikke spesielt etterlengtet for Majas familie og venner, i betydningen av at den var forsinket og ventet på.

Det er her på bloggen dokumentasjon av denne dåpen har vært etterlengtet. Antakelig ikke for alle, men for noe. Og ettersom jeg har skrytt fælt av min egen datter i forrige innlegg, så er det på tide å vri fokuset bort fra min egen familie på fem, til å omfatte min nærmeste familie utover min egen familie på fem. Selvopptatt, jeg?


Liten jente venter spent i kirka og lurer på hva som skal skje

Maja ble døpt for tre uker siden og dagen kunne rett og slett ikke vært mer perfekt. Strålende sol, blå himmel, nydelig dåpsbarn, hyggelig dåpsgjester, god mat – ro, harmoni og deilig lavendeldryss over hele dagen.

Foreldre og faddere


Vakreste storesøster / lysbærer

Mor og datter


Fineste familien


Jeg liker å finne dåpsgaver som er personlige og da min kjære Tiriltoppen, altså Majas storesøster, ble døpt sydde jeg et teppe av et brudekjolestoff jeg aldri brukte. Jeg kan ikke sy og jeg blir småflau når jeg ser teppet nå, men det er nå der. Jeg laget det med massevis av kjærlighet, jeg «broderte» inn de vesentlige detaljene i teppet (vekt, lengde og slikt) – og forhåpentligvis husker Tiriltoppen på hvor glad tante Astrid er i henne når hun ser teppet sitt.En lilla sommerfugl til tantes prinsesse

Noe sånt hadde jeg lyst til å finne på med Maja også, men det var hverken tid eller stoff til å sy teppe. Overlykkelig kom jeg på at jeg hadde kjøpt fine bilder av en flink kunstner som jeg gav i julegaver i fjor – og med det var planen klar! Jeg hadde flere photosessions med Maja på forhånd, valgte ut bildene jeg ville bruke, forklarte flinke Solveig Skogseide hvordan jeg ville ha bildet satt sammen – og så tryllet hun frem bildet akkurat slik det var inni hodet mitt, bare enda litt finere!


Anbefaler virkelig Solveig på det varmeste! Hun er flink, kreativ, serviceminded og ikke minst; hun snur seg fort rundt når en småstressa tante trenger dåpsgaven fortere enn svint! Ta turen inn til bloggen hennes for å se flere bilder og finne kontaktinformasjonen hennes! Her har hun skrevet om bildet hun laget for meg.

Takk for en strålende dag, kjære Marianne og Tom!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page