top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Magevondt løses med en telefon

Så fantastisk merkelig! Jeg har hatt et par dager med småvondt i magen i dobbel betydning (rent fysisk, men også litt mentalt om dere henger med, feeling the blues), og så klarer en liten telefonsamtale ta bort alt sammen? Man skulle tro det var en fantastisk flott telefonsamtale, med store ord, mye pep-talk, blomster og solskinn, men det var det ikke. Det var en en helt normal og vanlig hverdagssamtale, om litt av alt. Litt status, litt fysisk magevondt, litt om barn og litt om voksne, litt juleforberedelser og litt om at vi må leke snart. Men da telefonen var lagt på …så var den mentale magevonden borte. Som dugg for solen.

Bedre blir det ikke!

Og siden jeg synes det er greit å fortelle hvem som inspirerte dette lille skriveriet, så sier jeg bare; Takk for praten, kjære søster! To uker ferie er alt for lang ferie, forresten. For meg, selvfølgelig – dere har nok kost dere, men det er tross alt min mentale helse vi snakker om her. Ta hensyn til meg neste gang, og enten ta meg med eller bli borte maks en langhelg, okay? Okay.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page