top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Magefølelse

For en deilig kriblende magefølelse!

I dag var det endelig tid for møtet mitt med Home & Cottage. Jeg må si jeg er veldig glad for at jeg maste meg til dette møtet. Jeg har ikke for vane å søke på stillinger som ikke finnes eller sende salgsmailer til bedrifter (hvor produktet som selges er meg selv), men akkurat denne gangen kjentes det riktig – og det vil jeg virkelig si det var også.

Det er alt for tidlig å si noe om hvordan dette kommer til å utvikle seg videre, men det er heller ikke så relevant for saken. Saken er at vi mennesker ofte sitter på gjerdet, har mange meninger og ikke minst mange lure ideer og løsninger, men så gjør vi ikke noe med det. Vi sier ikke ifra i de riktige kanalene, vi brenner inne med ideene og vi krysser fingre og tær for at bedriften det gjelder skal ta kontakt med oss – spørre oss om vår mening. Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe med det. Jeg ville i det minste fortelle firmaet det gjaldt at jeg finnes og at jeg gjerne gjør de ideene og tankene jeg har rundt deres konsept og produkt, tilgjengelig for de. Hvilket jeg altså var så heldig at jeg fikk gjøre i dag.

Home & Cottage stilte med både administrerende direktør og reklamesjef, som begge viste seg å være oppegående, dyktige og hyggelige mennesker. Vi fikk drodlet rundt temaet sosiale medier en drøy time, hvorpå vi skiltes med avtale om å tenke videre hver for oss – og så får vi se hva som kommer ut av det i løpet av uken.

Jeg har vært selger i såpass mange år at jeg vet at man ikke skal selge skinnet før bjørnen er skutt og tar dermed ingenting på forskudd. Men, det var heller ikke poenget mitt med dette innlegget. Poenget er at jeg tok en sjanse og jeg er veldig glad jeg gjorde det. Jeg fikk møtt to mennesker som jeg fikk strukturert og presentert mine tanker rundt hvordan en bedrift kan utnytte sosiale medier på en god måte til og jeg fikk umiddelbare tilbakemeldinger på dette. Ekstremt lærerikt for meg. En konstruktiv og god dialog, vil jeg si og uansett utfall er jeg virkelig glad jeg tok denne sjansen.

Det er fortsatt mange løse tråder og baller i luften akkurat nå, så jeg håper dere krysser det dere kan for meg. For var det èn ting jeg fant ut i dag, så var det det at jeg i alle fall ikke ble noe mindre imponert (les: forelsket) i Home & Cottage etter dette møtet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page