top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lykke i noen bær og en søt boks


Først røre sammen en kurv bringebær til deilig syltetøy, klar til en sen lunsj. Så, om været letter, blir det kanskje en sykkeltur med ungene. Om været ikke bedrer seg, setter vi nok på en film og popper popcorn – en kinokveld hjemme.

Den søte styltetøyskålen er forresten et loppemarkedfunn. Gleder meg til den sesongen starter igjen – når er det egentlig loppesesong? Jeg har en lang liste med ting vi trenger til huset, av småmøbler og praktiske ting, men siden boligbudsjettet er mer enn sprengt, så bør jeg nok definitivt sjekke loppemarkedene eller Finn.no. Er ganske stas det også synes jeg, å tenke på at noen andre har en historie med tingen jeg finner og som nå skal få leve et nytt liv videre hos oss. Vi får se hva jeg finner…

Jeg har i dag endelig fått kjøpt inn maling til å spre litt farger inne på rommet til lillefrøkna og jeg navngir fargene mine til å hete gressgrønn og roligrosa. Å male med disse fargene, små søte møbler til ei lita søt jente, kan ikke regnes for annet enn kos.

En svipptur innom den lokale, fine interiørbutikken, Rosenlund Atelier (sjekk bloggen deres), sikret meg fine knotter til den siste skuffedelen på kjøkkenet og ikke minst; En fin, lyseblå boks som jeg kan ha verdens beste te i. En te som for øvrig heter Jule The, lages av Fredsted The AS – København, og som min kjære søster Marianne har sikret at jeg nå har ett lager av til godt utover høsten, forhåpentligvis helt til neste jul og den igjen er lett å få tak på i butikkene.Ønsker alle som tar en titt innom akkurat min blogg i dag, en riktig koselig og lykkelig mandag. Det er vel ikke egentlig noen grunn til at mandager må være trå og kjedelige? Lag din dag til den beste dagen i uken – alt jeg trengte i dag var noen rørte bær, ryddig hus og en fin ny boks.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page