top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lukas, lille storebror blir 3 år!


Lille, store Lukas blir 3 år i dag! TRE år… Tenk at for tre år siden nå, så lå vi på sykehuset, med en rynkete liten kar ved siden av oss. Med konstant bekymringsrynke mellom øynebrynene. Med ekstremt masse hår på ryggen (og på ørene, jada Jannicke ;). Og som jeg hadde født helt selv. Jeg følte meg helt konge. Han funket, hadde det bra, var nydelig (om enn noe streng) – og Glenn og jeg var rett og slett i himmelen. Nå hadde vi fått de to kompisbrødrene som vi gledet oss sånn til. Noah hadde fått sin etterlengtede lillebror. Så fikk vi bare krysse fingrene for at de skulle få et godt forhold og bli fine lekekamerater. Og for noen lekekamerater de ble! Vi hadde virkelig ingenting å bekymre oss for, Noah og Lukas er rett og slett bestevenner – selv om det kan gå en kule varmt av og til, så er det i veldig kjærlige omgivelser. Og Lukas har veid opp for den første tiden med veldig morskt blikk, ved å være verdens blideste unge!

I dag feiret vi Lukas med å gi han gaver på senga. Vår seng, riktignok, siden både han og Noah har begynt å komme inn til oss i løpet av natta. En smule trangt, men likefullt veldig koselig. Først fikk han en gave som Noah hadde valgt ut, på vegne av han selv og lillesøster. Og Noah hadde skrevet kort helt selv. Fikk bare beskjed fra meg hvilke bokstaver som skulle stå etterhverandre, men skrev alt samme helt selv. («Bokstaven til pappa, bokstaven til Lukas, bokstaven til mamma og til slutt en strek med mage»). Sånt gjør et fremtidig lærerhjerte stolt som en hane. Eller høne. Alt ettersom. Så var det en pakke fra mamma og pappa. Og deretter, full fart i barnehagen med stor boks med kake i sekken – klar for feiring.

Den lille gutten vår er 3 år… Sukk! I dag blir det pannekaker til middag, bestilt av den lille, store karen selv – og så feirer vi dagen skikkelig på lørdag, med både barne- og familiebursdag samme dag. O’ lykke 🙂

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page