top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lukas er født :)

Vi har fått en velskap, nydelig sønn – Lukas, 3940 gram og 50 cm!

Lukas ble født 01.26 søndag 9. oktober, etter at jeg hadde hatt modningsrier i 2 1/2 døgn i forkant (urk!). Jeg var med andre ord ganske sliten før selve fødselen startet, men når jeg nå ser tilbake på fødselen – bare 2 uker etter, så synes jeg den gikk utrolig fint, jeg klarte meg så og si uten smertestillende og følte det ble en fin opplevelse totalt sett. Selvfølgelig med høydepunktet når Lukas kom ut og ga fra seg sine første skrikelyder — musikk i mor og fars ører!

Vårt lille vidunder – Lukas


For en fantastisk flott storebror Noah er…. Vi kunne nok ikke fått et bedre utgangspunkt å bygge videre på. Noah er veldig opptatt av sin ‘lillebjol’, vil kose og klemme, være med på bleieskift og være med når vi sjekker til han når han sover. Selvfølgelig har ikke Noah helt skjønt at han er myyye større og sterkere enn sin lillebror, så klemmer og koser kan gjerne bli litt voldsomme, så det er klart at vi er på vakt hele tiden. Men stort sett går det veldig greit. Lukas har nok fått seg noen litt vel harde klapp på kinnet noen ganger allerede, så jeg tipper Lukas blir en tøffing som takler det meste!

Jeg får skrive mer senere, nå er det tid for pumping og medisiner 🙂 Håper alt er bra med alle, og at vi får møtt dere snart! Vi vil veldig gjerne vise frem det lille nurket vårt…

Mange klemmer fra en lykkelig familie på fire 🙂

Første gang Noah ser sin lillebror – han var den første som fikk komme på besøk på sykehuset og hilse på den nyfødte 🙂

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page