top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lukas er født :)

Vi har fått en velskap, nydelig sønn – Lukas, 3940 gram og 50 cm!

Lukas ble født 01.26 søndag 9. oktober, etter at jeg hadde hatt modningsrier i 2 1/2 døgn i forkant (urk!). Jeg var med andre ord ganske sliten før selve fødselen startet, men når jeg nå ser tilbake på fødselen – bare 2 uker etter, så synes jeg den gikk utrolig fint, jeg klarte meg så og si uten smertestillende og følte det ble en fin opplevelse totalt sett. Selvfølgelig med høydepunktet når Lukas kom ut og ga fra seg sine første skrikelyder — musikk i mor og fars ører!

Vårt lille vidunder – Lukas


Egentlig er det litt rart at jeg ikke har oppdatert bloggen vår før nå. Herregud, 2 uker på «etterskudd»… Jeg som så for meg at jeg kunne ha funnet på å oppdatere bloggen i løpet av selve fødselen – hehe 🙂 Men, sånn er det vel å få små barn igjen… Vi merker at vi faktisk ikke husker så godt, vi klarer nesten ikke å huske at Noah har vært så liten, hva vi gjorde med Noah og hvordan, og ikke minst – hvordan de små er, hva de liker og hvordan de oppfører seg på dette stadiet. Så – vi prøver å nullstille oss litt, bare ta ting som det kommer, ikke overanalysere alt – og nyte denne tiden også. Vi har hatt litt «sykdom» den siste uken, med Lukas som har øyekatar, og vi begge som har trøske (sopp) – men det har vi nå fått medisiner mot, så nå går ting stadig bedre. Det ser dessverre ut som at jeg ikke har nok melk (som jeg heller ikke hadde med Noah), så nå får Lukas flaske med morsmelkerstatning, i tillegg til at vi ammer en god del, særlig for kosens skyld.

For en fantastisk flott storebror Noah er…. Vi kunne nok ikke fått et bedre utgangspunkt å bygge videre på. Noah er veldig opptatt av sin ‘lillebjol’, vil kose og klemme, være med på bleieskift og være med når vi sjekker til han når han sover. Selvfølgelig har ikke Noah helt skjønt at han er myyye større og sterkere enn sin lillebror, så klemmer og koser kan gjerne bli litt voldsomme, så det er klart at vi er på vakt hele tiden. Men stort sett går det veldig greit. Lukas har nok fått seg noen litt vel harde klapp på kinnet noen ganger allerede, så jeg tipper Lukas blir en tøffing som takler det meste!

Jeg får skrive mer senere, nå er det tid for pumping og medisiner 🙂 Håper alt er bra med alle, og at vi får møtt dere snart! Vi vil veldig gjerne vise frem det lille nurket vårt…

Mange klemmer fra en lykkelig familie på fire 🙂

Første gang Noah ser sin lillebror – han var den første som fikk komme på besøk på sykehuset og hilse på den nyfødte 🙂

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page