top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Litt stearin gjør susen!


Det er virkelig utrolig hvor mye godt et fint stearinlys gjør for meg i dette tussmørket av en årstid vi lever i nå. Trenger ikke å ha fantastisk ren og ryddig leilighet engang – bare få vekk det verste rotet, ta frem en god bok eller noen fine blogger, tenne fine stearinlys – og så får jeg go’stemningen med en gang. 

Det gammelrosa stearinlyset på bildet til venstre er jeg ekstra glad i. Det er nemlig et av de lysene vi pyntet med i bryllupet vårt 070707, så det betyr jo litt ekstra. I tillegg så blir jeg ekstra fornøyd av å kunne gjenbruke noe – mitt lille bidrag til den enorme klimakrisen, kan du si. 

Så, det var dagens oppfordring fra meg; Tenn noen stearinlys og kos dere i mørket! Nå skal jeg få et par-tre barn i seng, slenge meg på sofaen med boka mi og vente på besøk av McDreamy, jeg tror han skulle stikke innom sånn cirka kl 21:40…

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page