top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Linneas første playdate


Nå er Linnea blitt stor jente. Kontrollen på helsestasjon viste over 7,2 kg på skåla og 66 cm på høydemåleren. Jeg synes det er litt artig å sammenlikne med guttas tall i tilsvarende alder, og det ser ut til at Linnea er en like lang, men en lettere utgave av Noah på samme alder. For de som måtte lure på det, altså. Greit å få fulgt opp litt på helsestasjonen sånn i forhold til vekt og slikt, synes jeg. Nå som Linnea har begynt å drikke litt mindre melk, og heller få et par måltider med grøt og frukt hver dag, så er det greit å få sjekket at frøkna ikke går ned i vekt. Det skulle tatt seg ut. Det hadde rett og slett vært litt stusselig. Første 4,5 mnd gamle babyen på slankekur. Nei fysjom.


Linnea «leker» med barn stadig vekk og har de to storebrødrene sine som underholder henne stort sett hvert våkne øyeblikk. Men – nå har jaggu frøkna hatt sin første egne playdate også! Hun inviterte Hanna og Elias fra barselgruppa vår, og mens vi mødrene forspiste oss på restekaker fra dåpen til Linnea (takk for hjelpen, Sara og Ida!), koste trekløveren seg på gulvet. Veldig koselig å ha de på besøk, og håper virkelig vi klarer å holde kontakten oppigjennom.


Disse tre skiller det bare noen dager mellom, så det er morsomt å se hvor forskjellig og likt de utvikler seg videre. Det er jo ikke veldig lang tid siden de små ikke enset hverandre når de lå ved siden av hverandre på gulvet, men det har virkelig forandret seg. De ser på hverandre, smiler forsiktig… Faktisk så prøvde Elias å spise på hånden til Linnea – eller kanskje det var Linneas første kyss på hånden? Første-kyss-hendelser er vel slikt som bør nedtegnes i babyboka hennes …men jeg får vel vente til det blir gjort med litt mer forsett enn jeg antar Elias hadde i det øyeblikket.

Forresten så er Linnea kledd i fullt antrekk sponset av Crazy-Cat-Lady (aka Mona) på det øverste bildet på bloggen her. Vi var nemlig en liten svipptur downtown på Oslo City på fredag, og da måtte hun jo kles opp til ære for Mona. Vi skulle feire Mona sine 10 år for TEMP-TEAM, så det var lunsj og kake og mye kos. MYE kos. Damer som har kommet godt inn i bestemor-alderen blir temmelig festlige når Linnea viser seg. «Nammen sååå nusselig». Var kanskje over the top å ta på pannebåndet, jeg burde jo visst at Mona skulle få tårer i øyene av slikt. Linnea og jeg har forresten vært på fest der før vi, men jeg må jo si at hun har blitt mer utholdende ift festing nå. Nå var det rett fra fest til shopping, og så videre til å møte Glenn og gutta for å få Noah avgårde på sin faste fredagsaktivitet; Break dance / hiphop dansekurs på Dansehuset.

Travel dame dette her, skal vite.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page