top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Linneas første kinobesøk

Da har 6 uker gamle Linnea vært på sitt første kinobesøk. Man skal tidlig krøkes som god krok skal bli, heter det visst, og det er derfor ikke mye tid å kaste bort for å få Linnea til å bli den verdensvante og motebevisste frøkna som hun selvfølgelig skal bli. Derfor, of we went til Ski Storsenter og visning av filmen Sex and the City som var ukens babybio. Genialt konsept egentlig, særlig i Ski for der er det ikke så overfylt som jeg har hørt rykter om at det er på Saga kino i Oslo. I Ski har vi glatt en hel rad for oss selv, så da er det bare å spre utover alt vi har: stelleveske, bag fra vogn, Linnea, kaffekopp og kake til mamma osv osv osv.


Vi skulle hatt med oss Tanja og Jessica, men de hadde litt transportutfordringer, så da steppet tante June inn i stedet. Og jaggu fikk vi ikke lurt med oss nabo Ellen med hennes 5 måneders tvillinger, Nora og Vilde, også (Nora til venstre, eller hva Ellen? hehe) Og det må jeg bare si; Det var imponerende takter fra Ellen! Jeg synes jeg er flink om jeg klarer å være impulsiv, dvs kaste meg med på ting som ikke har vært planlagt minst 1 dag i forveien. Men Ellen fikk spørsmål fra meg om å være med ca 30 min før hun måtte gå ut av døra. Og hvem kom først ned til toget på Oslo S? Ellen… Det er sånn at en trebarnsmamma kan få selvtillitsproblemer av mindre. Rett og slett, jeg slenger meg i veggen av beundring for hva frøken Ellen klarer å få til lett som en plett, med to små prinsesser. F.eks. på babybioen… Jeg synes det blir litt styr med Linnea; Hun sover selvfølgelig ikke sånn som hun «pleier» og må mates og rapes og bysses og koses og smokkes litt med. Men Ellen, hun har to. Må bære to bagger fra vogna inn i salen (man får kun ta med bag fra vogn, ikke selve understellet), mate to barn, og sovner den ene så våkner den andre. Jeeeez, jeg har alltid hatt ekstra respekt for alenemødre, men nå har jeg fått superrespekt for tvillingmødre også 🙂 Moro på tur var det i alle fall, og vi gjør det gjerne igjen.

Ellers kan jeg også oppdatere om at Linnea nå endelig har fattet pointet med smokk og kan faktisk roe seg med den når hun er urolig, ikke bare når hun er rolig …noe som ble litt pointless, eller hur? Det har bidratt til at kveldene her i huset har bedret seg betraktlig. Vi er ikke helt på Lukas-nivå enda (Lukas-nivå: «Natta Lukas!», 1 min senere snorker han.), men hun sovnet kl 19 i dag, og vi brukte ikke 2-3 timer på å gå inn og rugge og vogge og rape og mate og og og … Deilig! Det er nesten så jeg ikke vet hva jeg skal bruke alle timene på! Hmmm… Sove? Rydde? Handle? So much to do, so MUCH time 🙂

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page