top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Linnea på jentetur med mamma’n


Mandag til torsdag denne uken, dro Linnea og jeg på vår første jentetur sammen. Noah og Lukas var hjemme sammen med Glenn (de hadde tross alt barnehage og jobb å tenke på), mens Linnea og jeg dro til Bergen sammen med min gode venninne Tanja og hennes skjønne Jessica (3 dager yngre enn Linnea). Det er veldig koselig å ha en god venninne med barn som er like gammelt som mitt eget. Vi har allerede vært på flere babybio’er – og forhåpentligvis blir det mye, mye kos og lek i månedene fremover. Og nå var det altså jentetur som stod på programmet…

Tanja og jeg besøkte den siste tredjedelen i vår trekløver, Hilde, i hennes og Øivinds nye, flotte kåk på Sandsli. Jeg var litt spent på togturen med lillesnuppa, men det gikk overraskende bra! Linnea var mye våken, men var rolig og blid stort sett hele tiden. Ble ikke like mye tid til å lese bok som jeg trodde, men c’est la vie. Skal ikke klage… Bare sånn for å forklare hvor utrolig urutinert jeg er, selv om jeg er trebarnsmor, så hadde jeg faktisk med meg en bok nr 2, sånn i tilfelle jeg skulle bli ferdig med den jeg holdt på med… Akk ja, jeg lærer aldri.

Vel fremme i Bergen, så benyttet vi dagene som vi best kunne.

Ting tar jo litt mer tid når man skal ta hensyn til to små frøkner. Tirsdagen ble det bytur på oss og det var utrolig koselig å traske rundt i gatene som vi frekventerte

hyppig i tiden vi bodde i Bergen. Det ble ikke prioritert mye sightseeing, vi var der for å kose oss med Hilde og skravle, og vi ville også la de små snuppene få kose seg uten å stresse fra sted til sted. Likevel fikk vi tid til både koselige lunsjer og stemningsfulle middager med deilig rødvin til. Det ble mange sene kvelder, og heldigvis skjønte både Linnea og Jessica at de måtte sove litt lengre på morgenene. Alt er lov på tur!


Onsdagen inviterte snille Hilde våre gode venner Eivind og Christina, en annen god venninne som også heter Christina, hjem til seg, sånn at de også fikk hilst på Linnea. Christina’n til høyre er sykepleier og dermed vår personlige lege – og godt er det; Linnea sin jordbærflekk var nemlig blitt litt rampete og plaget henne litt, så da kom

Nurse Christina og bandasjerte og smurte, og Linnea var good as new. Christina’n til venstre her er min personlige Toro-ekspert. Ingenting er nemlig som å kunne få vite litt om hva som skjer på 1-2-3 kakefronten – jeg har jo ganske hyppig besøk, og da har Toro sine gode cookies eller browniekake eller fryste kaker hjulpet meg masse.


Vi har så mange gode venner i Bergen, og det er trist at det blir såpass sjelden man får sett disse skjønne menneskene. Jeg ønsker meg TGV’n fra Frankrike – da kunne vi «flydd» over fjellet på no-time mye, mye oftere! Ellers må jeg starte en voldsom kampanje på å få flyttet disse bergenserene til Nesodden, og det tror jeg kan bli en smule vanskelig.

Bergen er en fantastisk by med masse moro for store og små! Det blir nok ikke lenge før vi er tilbake igjen …håper jeg i alle fall!

Takk for oss, Hilde og Øivind, og takk for turen, Tanja og Jessica! 🙂

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page