top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lettkjøpt ærlighet eller kynisk sponsing?

Etter innlegget jeg skrev i går om min nye kjærlighet til neglelakk, fikk jeg mange interessante kommentarer både her på bloggen, på facebook og på twitter. Dette satt igang litt tankevirksomhet for min del – og det resulterte i et lengre innlegg på VU sin firmablogg.

Om dere er interessert i temaer som sponsing av blogger, produkttestere, bedrifters bruk av bloggere som markedskanaler for sine produkter – og hva jeg tror om dette, så anbefaler jeg at dere legger turen innom VUbloggen og leser mer der.

Et lite utdrag fra innlegget mitt;

Jeg setter stor pris på deres kommentarer og innspill!

Beklager dårlig kvalitet på bildet, men jeg hadde ikke tid til å finne frem det andre kameraet, så dette er tatt med telefonen min. Jeg håper det duger som illustrasjonsfoto.

På oppfordring fra en twittervenn, legger jeg ut et neglelakkrelatert bilde som illustrasjon på denne bloggposten – nemlig boksen hvor jeg har mine neglelakker sirlig sortert etter merke. Jeg er storfornøyd med boksene fra Kremmerhuset (nei, jeg er ikke sponset denne gangen heller) – ettersom neglelakker i alle størrelser får plass og kan stå oppreist i disse boksene, uten problemer med å få lukket igjen. Og, som jeg lærte da jeg begynte å engasjere meg i neglelakk; lakkene skal oppbevares i mørke omgivelser, i en boks, skuff eller liknende – så derfor er disse boksene perfekte for meg.

Nå må jeg kaste meg rundt og pakke en liten bag, for i morgen legger EkteMannen og jeg ut på roadtrip til Skien. Vi skal holde et lite kurs der og blir over til onsdag for så å besøke alle butikkene Home&Cottage har i Vestfold på turen tilbake igjen. To dager med mye jobbing, men forhåpentligvis litt tid til hygge og kjæresterier også. Så, har du tips til noe vi bør se eller gjøre, så del gjerne i kommentarfeltet!

Takk for at du engasjerer deg på bloggen min

– det settes stor pris på!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page