top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lat Lørdag


Okay, nå er det slutt på bokstavleking med tittelen på mine innlegg, I promise. Ble bare for fristende akkurat i kveld, lite kreativitet i topplokket.


Men det er helt sant – i dag har vi virkelig hatt en utrolig lat lørdag. Nydelig vær utenfor til tross, vi har stort sett vært inne i hele dag. Vi hadde Hilde på overnattingsbesøk, så formiddagen ble dedikert til henne. Hun spiste en deilige, lang frokost sammne med oss og fikk lekt litt med våre små, før hun måtte avgårde for å rekke fly hjem til landet bak de syv fjell, Bergen. Veldig hyggelig for oss at hun er såpass ofte i Oslo med jobben og andre anledninger, for da er det ikke fullt så stusselig og trist at hun og Øivind har flyttet tilbake til Bergen.


For øvrig – hva har vi gjort? Guttene har sullet rundt i deilige ullstrømpebukser og pysjoverdel stort sett hele dagen, Linnea har sovet to lange, gode skjønnehetssøvner, vi har tegnet, spist deilig lunsj, laget deilig kaffe (Sitat Hilde: «Wow, dette er jo bedre enn Kaffebrenneriet sin, det!» Jadddda, den lever jeg lenge på…), puslet puslespill, lest bok, gått en liten tur og virkelig fått slappet godt av. Det er fantastisk med sånne late dager, særlig etter at jeg har lagt fra meg den dårlig samvittigheten for at vi ikke utnyttet dagen bedre.

Vi har også fått unna et av punktene på min todo-liste; Selge masse stæsj på Finn.no. Vi håper på stor respons på det, sånn at vi raskt får mer plass i bodene våre. Vi har allerede begynt å småpakke oppi hodet ift hva vi skal ha med oss til Nesodden når vi flytter – men vi er veldig inne i et «bli kvitt det»-spor for øyeblikket, så forhåpentligvis blir det lite å pakke 🙂 Foreløpig har vi annonsert den forrige vognen til Linnea, en forsterker, en minidiskspiller, Linneas babykurv, vår gamle stekeovn (gis bort) og to gigantiske høyttalere (den satt litt langt inne hos Glenn) – så om noen er interessert i noe slikt, hyl ut!

I morgen satser vi på å komme igang tidlig, komme oss ut i det som forhåpentligvis blir en like fin dag som i dag – og kanskje også få besøkt noen gode venner?

Hvem vet hva morgendagen bringer? Nå er det søte drømmer som gjelder for denne jenta. Lurer på hvor mange av barna våre som havner i vår seng i løpet av natten…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page