top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Kvelden før kvelden…


Nå er klokken straks halv tre og jeg sier meg godt fornøyd med dagens innsats. Juletreet er pyntet, gaver er pakket inn og delt ut, ulike blomsteroppstaser er laget, en iskake er laget og lagt til frysing, en hjemmelaget frukt- og nøttekurv har blitt improvisert frem, medisterkaker- og julepølser har blitt tatt opp og multene står til tining. Og den viktigste forberedelsen for i morgen tidlig; Den lille striesekken til ungene er fylt med godis og julebladene er lagt frem.
TAKK for at dere legger turen innom bloggen min. TAKK for at dere kommenterer! Og TAKK for at dere er villig leser mine små skriblerier til verden – jeg setter umåtelig pris på dere!

God jul ønskes dere av meg og mine kjære, her representert ved årets julekort. På bildene er Noah, Lukas og Linnea representert, samt vår skjønneste Tiriltoppen. Nurre derimot er ikke avbildet, da han kun ønsket å si god jul uten å vise seg offentlig riktig enda.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page