top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Konkurranse på bloggen


Jeg ser at antall besøkende på bloggen min har rundet 9.000 stykker og at vi sakte, men sikkert tusler opp mot 10.000. Helt fascinerende å tenke på at siden 26. mars 2008, så har nesten 10.000 klikket seg innom akkurat min lille blogg. Jeg skjønner selvfølgelig at dette ikke er 10.000 forskjellige folk, mange kommer tilbake – og det tar jeg rett og slett som et kjempekompliment, så det er bare glad for.

I alle fall, jeg synes det hadde vært artig å se en screendump (et bilde av skjermen, mamma) av at bloggen har nådd sine 10.000 besøkende – så derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en liten, uformell konkurranse her på bloggen. Dvs – den som kan sende meg en bilde av skjermen sin (screendump eller vanlig bilde av skjermen deres) av at dere er inne på siden min som den 10.000 besøkende, skal få en liten overraskelse av meg i posten. Jeg vet ikke helt hva jeg skal love i premie, så jeg tenker jeg heller ser an litt hvem som vinner – og så forsøker å tilpasse det til den personen.

Send det til astridvalen (krøllalfa) mail2her (dått) com

Noen som vil prøve seg?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Pausemusikk

Om man har mye man skulle sagt og skrevet om dette og hint, men alt for liten tid til å skrive det på, så sitter man lenge på kontoret sitt og jobber for å gjøre todo-listen stadig mindre. Den slags a

bottom of page