top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Klar for besøk!

Nå er det ikke lenge før det ringer på døren.

En god venninne kommer fra Bergen med sin skjønne, lille prinsesse og skal bo hos oss hele uken. Hele familien gleder seg, for det er ingen tvil om at vi er en forholdsvis sosial familie som elsker å ha gjester på besøk over kortere eller lengre tid. Mon tro om det var derfor jeg fikk et fint, gammelt skilt til bursdagen min i sommer – med teksten ‘Hotell’?


Nå er kontoret mitt ryddet så godt det lar seg gjøre, for det fungerer som gjesterom også. Forhåpentligvis føler gjestene seg velkomne til tross for mac, permer og notatbøker, for jeg satser på at de ikke ser alle disse ‘kontortingene’ ettersom jeg har pyntet med en fantastisk og ikke minst gigantisk Hortensia!

Jeg gleder meg til skravling, å ha noen å se sløve tv-serier med på tv (i motsetning til EkteMannen som sover seg gjennom tvtitting), store tekopper og muligens noen små utflukter.

Det blir jobbing i Valen-Utvik underveis naturligvis, men jeg er rett og slett strålende fornøyd med å ha skapt meg en så fleksibel arbeidssituasjon!

Ønsker dere alle en helt vidunderlig ettermiddag!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page