top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Kjøkkenutfordring

Foreldremanualen ga meg en utfordring før helgen og jeg lar selvfølgelig ikke en utfordring gå fra meg – det er bare så inmari synd jeg fikk denne utfordringen med det kjøkkenet jeg har nå og ikke kjøkkenet jeg drømmer om å få på Nesodden. Men likevel, here I go;Sånn, det var noen av mine favoritter – litt av smått og stort. Og hvilke sine kjøkkenting er det jeg vil vite mer om, mon tro? Jeg tror jeg vil se hva Minneapolise har i sine amerikanske skap. Og så vil jeg se hva min favorittkokk, Anne, har i sine svenske skap. Og så tror jeg vi må tilbake til gamlelandet igjen og da tror jeg at jeg vil vite hva Sara har i sine skap (det kan jo være kjekt å vite, siden vi skal bli naboer snart). Og så er jeg vill og crazy… Jeg forsøker å kaste denne utfordringen over til noen særdeles populære interiørbloggere; Emmeline og Hvit Stil – hva er deres favoritter?

Det var de jeg sendte utfordringen til denne gangen, men alle andre som har lyst til å vise frem – ta utfordringen! Og til dere jeg har utfordret; Jeg har ikke sjekket om dere har blitt utfordret av denne tidligere (eller om dere liker slike utfordringer), så evt sorry for det.

Da var det kvelden, gitt. Sweet dreams!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

bottom of page