top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Keen på litt god lesning?

For tiden arrangeres det noe som heter Tordenbloggen her inne i bloggverden, og selv om jeg føler meg ganske fersk i dette gamet, så har jeg fortstått det sånn at det er en årlig, uhøytidlig, men likevel ganske omfattende kåring av ‘en av norges beste blogger’. Man kan nominere hvem man vil, hva slags type blogg man vil – og så er det en slags ‘cup’ som gjør at de med flest stemmer går videre. Har dere noen gode tips på blogger som bør nomineres, så kan det gjøres ved å klikke legge igjen en kommentar her.

Men – det jeg synes er det beste med hele konkurransen, er at han som arrangerer, Hjorten, setter opp en listen over alle de som er nominert. Med andre ord; En lang, lang liste over blogger som andre mener er gode og verdt å lese. Sånt kan jeg like! Jeg bruker den listen til å orientere meg litt i bloggverden og forhåpentligvis oppdage noen gode, nye blogger som jeg kan legge til favorittene mine. Hvis du vil inn og titte på listen, så finner du den ved å klikke her.

Sånn, da er det bare å krølle seg opp i sofaen, god kaffe i koppen og laptop’n full av gode blogger med god, morsom, trist, seriøs, rar og alvorlig tekst. Bedre blir det vel ikke… Jo, vent! Jeg skal tenne stearinlys også!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comentarios


bottom of page