top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg har funnet mitt livs kjærlighet!

Jeg har naturligvis ingen planer om å bytte ut EkteMannen, men hvem har sagt vi bare må ha en stor kjærlighet i livet? Jeg har opptil flere og noe som har tilført meg ekte lykke og pur glede den siste, hektiske tiden, er min nye kjærlighet; neglelakker!


I en hektisk hverdag, med lite tid til egenpleie, uten fullgod følelse av kontroll og oversikt, og med lite som gjør at jeg føler meg fresh og tipptopp, har neglelakk vist seg å være et ypperlig virkemiddel for å få en slags quick fix innenfor de nevnte områdene. Å sikre meg noen fine, gode neglelakker på fine nettsider, som for eksempel Såpebobla sin, gir meg følelsen av å ha vært på en liten shoppingtur. Å legge en deilig farge som matcher klærne jeg har hatt i klesskapet mitt noen tiår, gjør at antrekket likevel kjennes litt nytt. Å ha fine bokser hvor all neglelakken er sirlig sortert etter merke og med full oversikt over tilgjengelige farger, gir deilig, energigivende følelse av kontroll og oversikt.

Neglelakk er virkelig løsningen på så mangt!


Jeg har nevnt nettbutikken Såpebobla allerede, men jeg må trekke den frem en gang til. Dette er virkelig en butikk etter min smak! Naturligvis er mye av grunnen til at jeg liker denne butikken fordi de har mange fine neglelakker, som Essie, China Glaze og ikke minst; vidundermiddelet Seche Vite (verdens beste overlakk, uten tvil!). Men det aller, aller beste med denne nettbutikken er den fantastiske servicen man får når man handler der!


De er utrolig raske, så neglelakkene er i postkassen før jeg rekker å savne de. Første gangen jeg bestilte (jada, har blitt flere ganger allerede) fikk jeg til og med et fantastisk kort med forsendelsen, hvor eieren fortalte at jeg hadde valgt ut mange av hennes personlige favoritter og hvor hun hadde lagt med en annen av sine favoritter, en deilig neglbåndkrem. Fantastisk! Hun svarer raskt på spørsmål, både på mail og facebook, og ikke nok med det; hun følger opp etter at forsendelsen skal være mottatt, for å høre om det vi lurte på stemte med det hun fortalte!

Virkelig en som har forstått konseptet kundebehandling og kundeservice! I’m in love!

At neglelakk er noe som engasjerer flere enn meg for tiden, er det liten tvil om. Det finnes flust av blogger om temaet, som kjøper neglelakker i fleng, lager swatches (betyr at de tester fargene på neglene har jeg forstått, selv om jeg ikke forstår hva akkurat det ordet betyr) og som bruker fagord innen neglelakkverden. Akkurat slikt kan jeg ikke spesielt mye om – men jeg blir utrolig inspirert av å ta turen innom blogger som

  1. SerendipityCat

  2. Neglelakkmani

  3. LiCiel, Såpebobla (dette er bloggen til hun som driver Såpebobla)

  4. Pudderkvastrabagast

  5. Alizarine Claws (*)

  6. Scrangie (*)

De stedene jeg har kjøpt neglelakk på nettet er foreløpig begrenset til kun Såpebobla, men jeg må være ærlig og si at jeg nok kommer til å forsøke flere i nær fremtid. En liten oversikt over aktuelle steder finner du i listen under (i tillegg til å sikre meg de store parfymerimerkene som Dior og Chanel i parfymerier som f.eks. Gimle);(*) Forklaring; Etter en kjapp forespørsel på twitter om andre spennende blogger og nettbutikker innenfor temaet negler, fikk jeg noe gode tips og disse er delt i listene over, med en fin stjerne etter. Med andre ord ikke butikker jeg har testet selv eller blogger jeg har lest lenge. Men hvem vet, kanskje de blir mine personlige favoritter etterhvert? Jeg skal definitivt sjekke de ut i hvert fall, for råd fra twitterverden er som regel verdt å sjekke ut.


Lakken jeg har på for øyeblikket, fra Dior sin nyeste kolleksjon. Elsker den!

Som dere skjønner;

Jeg er fullstendig bitt av neglelakkbasillen, så det kan godt hende det dukker opp flere innlegg om temaet på bloggen. Og for dere som tror at neglelakk ikke kan ha et sosialt aspekt ved seg, hah – så feil kan man altså ta. Jeg har opptil flere venner og familiemedlemmer som nå legger hyppige besøk til meg og mine neglelakkbokser, for å teste ut ulike farger og få lagt ny neglelakk. Veldig hyggelig!

Jeg oppdaterer gjerne listene over med andre gode tips dere måtte ha, så kom igjen;

del i kommentarfeltet under her!

Men – nå er det søndag kveld og roen har senket seg i huset etter at vi har hentet hjem våre Småtrollgutter fra fine farmor og farfar i Østfold. Vi er klare for å gå igang med en ny uke etter en en strålende vinterferieuke. I morgen er det kontordag på Frogner for min del, så et viktig punkt på kveldens agenda er definitivt å velge ut en ny lakk for morgendagen. Mon tro hvilken det blir…

God søndagskveld!

PS:

Jeg burde påpekt dette i innlegget helt fra starten – og det kommer jeg til å gjøre i fremtiden, men til dere som lurer; Jeg er ikke sponset av noen og har ikke fått produkter eller penger av noen for å skrive om neglelakk, trekke frem spesielle produkter eller denslags. Om jeg i fremtiden skulle takke ja til noe slikt, så vil jeg helt klart spesifisere det veldig tydelig i teksten min – at produktene er sponset eller jeg har mottatt penger for å gi en omtale av et produkt. Jeg tror ikke det blir videre aktuelt med min blogg og min «leserskare» – og jeg tror heller ikke det er noe jeg har spesielt lyst til. Jeg er veldig glad i å gi ros og støtte til de som fortjener det. Jeg liker å tipse om gode produkter, tjenster, butikker eller lure måter å gjøre ting på – for jeg er svært glad i å spre det glade budskap! Men jeg tar meg også den frihet at jeg kan si ifra om det er noe jeg er misfornøyd med eller når jeg synes noen behandler meg eller andre dårlig. Og dette er noe jeg gjør uten at jeg får eller skal få penger for det.


Tusen takk til Celine, for at du fikk meg spesifisere dette. Det skulle jeg helt klart ha gjort innledningsvis og det kommer jeg til å gjøre i tilsvarende innlegg ved senere anledninger.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page