top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg har fått ny jobb!

Wow – det ble faktisk ny jobb på meg etter endt permisjon! Eller det vil si, før endt permisjon – for både jeg og min nye arbeidsgiver, Temp-Team, ville gjerne at jeg skulle komme igang litt før. Så da har jeg gitt bort mine siste permisjonsuker til Glenn. Han er ikke akkurat lei seg 😉 2,5 mnd sommerferie hjemme med gutta er ikke akkurat noe han forakter. Og jeg må si at jeg koser meg jeg også… Gøy på jobb, og utrolig koselig å komme hjem! Må nesten fortelle om da jeg kom hjem fra første dagen min på jobb; Jeg kommer sist av tbanen på Brynseng og ser en haug med folk haste opp trappa ut av tbanestasjonen. Så ser jeg at de smiler litt, snur seg og humrer i skjegget – før jeg hører «Dattulejej med ny jobb, mamma!» Der står Noah, øverst i trappa, med stor bukett markblomster og gjentar mange ganger: «Dattulejej med ny jobb mamman min!» Jeg må innrømme at jeg fikk noen tårer i øyekroken da, gitt…

Ang jobben jeg skal gjøre, så skal jeg skal jobbe med nasjonal og internasjonal rekruttering. Kanskje jobben er litt mer utfordrende og krevende enn jeg først tenkte meg, men pytt sann! Bare å brette opp ermene og get to work. Hjelper jo veldig at kontoret vårt er på Oslo City, med Stockfleths i 1. etg, sånn at jeg får startet dagen min med trippel latte med lettmelk (det tok faktisk bare 3 dager før Stockfleths husket meg og bestillingen min – ikke værst!) Mulig det er farlig å jobbe så nær shoppingmuliger, men foreløpig ser jeg bare pluss ved det faktum… Og så er det jo så greit å få besøk til lunsj der. Har allerede hatt en lunsj med min kjære søster Marianne, og det kan anbefales på det varmeste; Gi en lyd om du er i nærheten av Oslo City rundt kl 12, så er jeg helt sikkert med på en kaffe/lunsj.


Nok om meg – må jo nesten legge ut et bilde av gutta mine. Glenn har løst utfordringen med å levere Noah i barnehagen, med Lukas på slep, helt utrolig bra. Gutta koser seg stort sammen i Lukas sin vogn!

Det er veldig artig om dagen, for de har begynt å få så utrolig glede av hverandre. Noah tuller og gjør seg til, Lukas krabber som en helt etter og ler av Noahs ablegøyer. Vi gleder oss virkelig til Noah slipper å være så forsiktig med Lukas, og vi dermed kan slippe de litt mer løs sammen. Ikke for det, de leker ikke bare sammen i Lukas sin sprinkelseng altså – mest moro har de nok inne på Noah sitt rom, med et hav av leker. Så er det bare det å passe på at det ikke ligger fremme noen leker som er så små at Lukas kan spise de…


Siden jeg begynte å jobbe mandagen denne uken, bare dagene før dette preg av å sosialisere meg mest mulig med venninner som går hjemme på dagtid, som jeg nå ikke vil kunne treffe like lett. Blant annet fikk vi til en lunsj med Cathrine og Jakob på Fyrstikktorget på Helsfyr i forrige uke. Jakob er en blid og morsom fyr, som er ca 4 mnd nå – og veier ca det samme som Lukas gjør (på 8 mnd). Skulle gjerne ønske at Lukas (og Noah) var litt mer blubbete, sånn at de hadde noe å ta av hvis noe skulle skje – men, men… Kanskje det er en av «ulempene» med å ha flaskebarn (ikke morsmelk, men morsmelkerstatning)?


Vi har også lekt litt med sporty Ingeborg i barselgruppa vår. Det er så kjekt med kompiser bare noen etasjer opp 🙂 De fikk sjansen til å krabbe litt på gresset på lekeplassen, og godt er det – for nå har det jo regnet så mye igjen, at det bare er klissete, vått og ekkelt ute for sånne små…

Nei – får jeg vel komme meg i seng. Det er desidert den største forandringen for meg; At jeg må komme meg i seng til normal tid, og ikke kl tolv-ett hver kveld / natt. Jeg er jo knusetrøtt hver morgen og hører ikke klokka engang… Vel, kom på en annen ting som er litt uvant med å jobbe igjen; Folka på jobben forventer faktisk at jeg skal tenke, helt selv – og at de tankene jeg gjør meg, skal faktisk være så fornuftige som mulig. Jeg har jo ikke ammet på lenge, men jeg tror jeg påberoper meg litt ammetåke likevel. Vi får satse på at hjernen speeder opp litt og skifter gir etterhvert…

Natta! 🙂

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page