top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg elsker å få besøk!


Jeg virkelig elsker å få folk på besøk!

Det er ingenting som får meg og Ekte Mannen til å svinge oss rundt i den mest effektive virvelvinden du har sett på lenge, som det å få gode venner eller god familie på besøk. Vi er et perfekt team, deler oppgaver etter interesser og lyst og får ting unna i en fei. Greit, så legger vi oss alt for sent for vi ‘bare’ skal få unna akkurat ‘det’ prosjektet, og vent – ‘det’ også… Men så er det utrolig deilig å våkne opp til fine blomster i vasen, nye stearinlys og et hus vi kan vise frem til våre gode venner fra Bergen.

Og når i tillegg værgudene smiler til oss, ja da bare vet jeg at dette kommer til å bli en helt perfekt helg!

Forresten; Jeg elsker besøk i flere betydninger egentlig. Jeg blir veldig glad for alle dere som kommer innom bloggen min med jevne og ujevne mellomrom også. Synes det er utrolig stas at mellom 70-120 stykker leser denne lille saken min hver dag. Ja, det er ikke lesertall man kan lokke sponsorer eller kommer i media med, men det er ikke derfor jeg skriver. Jeg synes det er morsomt å tenke på hvem hver og en av dere 70-120 stykkene er, jeg. Om dere er familie, gode venner, kjente, bekjente, venner av venners venner, bloggvenner eller bare helt ukjente for meg.

Har du lyst til å si hvem du er? Jeg blir veldig glad for et lite ‘hei’ i en kommentar og to ord om deg. Nysgjerrigheten min skal i alle fall ingen ta fra meg…

Ha en strålende helg folkens!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page