top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jakten på DrømmeJobben

Så kan vi vel si at den offisielle Jakten på DrømmeJobben har begynt.

Som sikkert de fleste som leser min blogg vet, ble jeg permittert fra min jobb som Avdelingsleder i TEMP-TEAM da jeg skulle komme tilbake fra svangerskapspermisjon. Det burde sikkert gjort meg forferdelig bekymret med tanke på huslån og slikt, men det gjorde det faktisk ikke. Det løste nemlig en stor utfordring vi stod ovenfor, nettopp det at vi ikke hadde barnehageplass til våre barn her på Nesodden, ikke før fra august. Så disse sommermånedene måtte enten jeg eller Ekte Mannen passe våre tre håpefulle uansett og i begynnelsen av mars tok altså TEMP-TEAM den avgjørelsen for meg – like greit egentlig.

Men, Verdens Beste Bank trenger selvfølgelig pengene sine fra måned til måned – det er tross alt deres hus vi bor i, vi bare låner det enn så lenge. Derfor er det nok helt klart på tide å finne seg en ny jobb, altså fra august. Jeg har tenkt litt på hva jeg har lyst til å gjøre, hva slags oppgaver jeg ønsker meg, hva jeg ønsker å utvikle meg innen – og jeg kan dessverre ikke si jeg har helt bestemt meg. Det så mange ting jeg synes er gøy og det er så mange ting jeg kan tenke meg å lære mer om! Jeg liker godt å ha personalansvar og synes jeg utvikler meg veldig som leder med de utfordringene det gir. Jeg har jobbet med rekruttering i mange år nå, på forskjellige vis, og trives veldig godt i den bransjen, men samtidig er jeg nysgjerrig på hva slags annen bransje jeg kunne funnet utfordringer innen – jeg har jo lenge drømt om å bli lærer for eksempel. Jeg liker veldig godt å starte noe nytt, bygge opp noe fra bunnen av, men samtidig kunne jeg veldig gjerne jobbet i et seniormiljø hvor jeg hadde andre flinke folk å lære av. Jeg elsker teknologi og å lære folk å utnytte systemer til det fulle. Jeg er glad i lære bort og å lære selv. Jeg tror jeg i bunn og grunn er en selger, men at jeg i utgangspunktet er ferdig med telemarketingsalg. Jeg har fått en stor interesse i det å skrive, sosiale medier synes jeg er veldig spennende og jeg har alltid hatt en drøm om å starte bokkafè. Så hva skal jeg ende opp med?

Jeg får se hva sjebnen bringer. Jeg sender ut cven min ut til alle som vil ha (en fordel av å ha jobbet i rekrutteringsbransjen en stund, er at jeg nå kjenner endel folk som rekrutterer), følger med på stillingsannonser som publiseres på Finn.no og så snakker jeg med flinke folk som ringer til meg med potensielle jobber.

Og; En slik fyr skal jeg møte nå i dag, så derfor proklamerer jeg nå høylydt at i dag begynner selveste Jakten. I dag skal jeg ta en prat med en flink fyr i Solér.no, ang en jobb jeg i utgangspunktet nok ikke ville søkt på om jeg kun så stillingsannonsen, men ut fra det denne headhunteren har fortalt meg, har jeg blitt veldig nysgjerrig både på selskapet de rekrutterer for og på selve jobben. Blir uansett spennende å se og alt gjør meg en erfaring rikere.

Forresten; Om noen av dere der ute føler for å foreslå en karriereplan, en DrømmeJobb, en bransje som passer perfekt for meg utifra hvordan dere kjenner meg på bloggen, så oppdater meg gjerne i kommentarfeltet eller på mail. Det er morsomt å få folks tolkning av hva slags jobb de kan se for meg innen og hvem vet, kanskje det er via bloggen min at jeg finner DrømmeJobben? Det skulle jeg blogget om, garantert! 🙂

Wish me luck!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page