top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Interiørinspirasjon på uante steder

Da kan jeg bekrefte det. Jeg har fått voksensmak når det kommer til interiør.

Vi er hos svigers i Østfold denne helgen og jeg oppdager stadig ting som min svigermor har, som jeg lett kunne tatt med inn i vårt nye hjem på Hellvik. Vent nå litt, jeg kan jo rett og slett vri det til at det er min svigermor som har ungdomssmak! Yes, da går vi for den. For en rivende fin og flott UNG svigermor jeg har! Nydelig.

Det første som slo meg da vi kom hit, var at min svigermor har fått tak i et interiørmagasin jeg lenge har hatt lyst til å få tak i, nemlig Jeanne d’Arc Living. Første utgaven var rett og slett utrolig inspirerende og jeg gleder meg allerede til 27. mars, da vårnummeret kommer.

Videre har jeg snikfotografert litt i ubevoktede øyeblikk. Svigermor tror nå jeg sitter og legger ut gjenstandene deres på Finn.no – men det ville jeg jo slettes ikke gjort. Tatt det med hjem, derimot… Bare ta en titt på bildene under, jeg er sikker på at det er mye her som hadde blitt nydelig i vårt hjem på Hellvik.

Og så må jeg jo også legge til en ting til… Jeg har en svigerfar som er forholdsvis oppegående på tekniske ting. Han har peiling på fotoapparater og datamaskiner og er tidligere grafisk designer. Svigermor derimot, hun har peiling på hvetebakst, interiør og oppussing av gamle ting (og veldig mye mer). En fin fordeling dem imellom, men når svigerdatteren begynner å skrive blogg og svigermor gjerne vil lese og følge med, hva gjør hun da?


Jo, svigerfar printer ut hvert innlegg jeg skriver, huller det og legger det inn i en rød ringperm, slik at svigermor kan lese det i fred og ro i go’stolen sin.

Har dere hørt noe søtere? Det har ikke jeg!

Svigermors argument er heller ikke til å kimse av: «Den dagen internettet detter ned, så blir permen uvurdelig» og «Den dagen du kommer til meg og sier ‘det har jeg ikke sagt’, så blar jeg bare opp i permen min da vet du og så er den saken avgjort.»

Fantastisk!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page