top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hverdagshøst


En ny uke er i gang og jeg må si at den har startet riktig så bra. Rutinen med hva som må gjøres i hvilken rekkefølge har satt seg forholdsvis greit i kroppene våre og det å levere ungene til barnehage og skole i tide, med alt de skal ha i sekkene sine og forholdsvis greit kledd, går faktisk ganske så bra. Spaserturen vi tar hver morgen gir meg en frisk og god start på dagen og med det fantastiske været vi har hatt de siste ukene, så er det ikke rart at en sånn tur gir meg bøtter og spann med energi.

Det er utrolig hyggelig å få den lille skravlestunden med ungene på vei til barnehage og skole. De har hver sin skive i hånda (ja, de spiser på vei til barnehagen/skolen – antakelig veldig fyfy!, men det funker helt glimrende for oss!) mens jeg manøvrerer parkdresser, vogn og alt utstyr vi har med oss.

Bildet til venstre er ikke fra dagens tur, da vi i dag har overskyet vær (men nei bergenser-Hilde, jeg klager absolutt ikke!), men med sånne omgivelser, alle de strålende fargene, den friske høstluften – i tillegg til tre blide, frokostspisende småtroll ved min side, kjenner jeg at mine energilager fylles opp til fulle.

Så – nå ligger dagen foran meg helt ubrukt og klar til dyst. Jeg har tent i peisen og laget kaffe, så etter litt lesing av gode bloggposter (tips anyone?), skal jeg gi meg ikast med dagens prosjekt; Gjesterommet står for tur! Møbler er innkjøpt på loppis, de er malt og nå skal det ryddes og fikses litt. Satser på å vise noen bilder i løpet av dagen.

Ha en nydelig uke folkens, ta vare på hverandre og dere selv – og fokuser på de gode øyeblikkene! Det er mange av gode øyeblikk i de fine hverdagene våre, om vi bare tar oss tid til å kikke etter…

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page