top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hva utgjør en god påske?


Noen stikker til fjells og vil være ett med snø, bakker og kalde rumpestumper straks man nevner ordet påske. En fjelltur i påsken er garatnert en kjempefint opplevelse og kanskje det også er noe for vår familie …neste år. Men ikke i år.

I år er det riktigste for oss en påske fyllt med familiekos her hjemme, korte familiebesøk her og litt der og med god mat, filmer og med minimalt med stress. I tillegg er det denne påsken riktig for oss å rydde, vaske og jobbe.Man skulle kanskje tro det totalt sett ble en forholdsvis kjedelig påske av denslags. At man i påsken burde unne seg å ha fri fra alle forpliktelser og bare gjøre koselig ting som å spille kort, gå på ski og spise påskegodt. Men for oss, akkurat nå, blir påsken en tid vi kan komme til hektene igjen. Ikke rent fysisk kanskje, men i form av at vi kan få unna noen av prosjektene som henger over oss i hverdagen. Komme til bunns i klesvasken, få puslet med noen interiørprosjekter og få unna en god del jobbmailer. For klarer vi det, så blir hverdagen – når den utvilsomt kommer – så mye, mye bedre for alle parter.


Denne blomsten fikk jeg av min tante Nanny nylig og jeg ble så glad! Synes den er vidunderlig vakker, skjør og stemningsfull!

Det å ha overskudd, det å føle at vi rekker alt og enda litt til, det gir oss energi, det å få hodet over vann. Og bare så det ikke er noen som helst tvil; Vi passer på å kose oss masse innimellom alt det fornuftige vi gjør. God mat, god tid, god leselektyre, gode filmer, gode barn og godt selskap. For med de ingrediensene trenger vi rett og slett ikke fjell og langrennsturer denne påsken for å føle at vi har ferie; Vi trenger kun ordning och reda hjemme!

Hvordan er din påske?

Uansett hva du trenger for at påsken skal være helt perfekt per din definisjon, så håper jeg du har akkurat det og at påsken er akkurat det; Helt perfekt for deg og dine!

God påske alle sammen!

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page