top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

«Hodet befinner seg for tiden uten dekning, vennligst prøv igjen senere!»


Snakket akkurat med en nær og kjær som etterlyste mer skriblerier på denne bloggen og ikke minst mer oppdatering av hvordan det stod til med våre tre småtroll. Og jeg innrømmer det glatt, enkelt og uten blygsel; Denne bloggen har fått lide i alt for lang tid nå og det synes jeg selv er veldig trist.

Jeg husker godt behovet jeg hadde for å blogge minst en gang om dagen, skrive av meg følelser og tanker, legge ut bilder og lagre ting i vårt familiearkiv av bloggposter. Jeg har det behovet fortsatt. Stadig dukker tanker som «ah, dette ville blitt en fin bloggpost» opp og jeg lagrer ideene til nye innlegg i mitt hode.

Utfordringen er bare den at hodet mitt er temmelig fullt av alt mulig annet. Ikke bare forsvinner ideene til nye innlegg, men hodet bruker så mye tid til å tenke på alle disse andre oppgavene og gjøremålene og ønskene og behovene, så når jeg først har tid til å skrive, så føler jeg at jeg ikke kan prioritere min egen lille skribleplass, det er mange andre som kommer foran i køen.

Som kommer foran min kjære og nære blogg. Ja, for sånn føles det faktisk – min blogg er meg og er for meg. Den er en forlengelse av hodet mitt, av tankene mine. Og det aller, aller meste blir bedre av å ha skrevet det ned. Enten blir gledene større ved å dele de eller så blir frustrasjonene mindre av å dele de – uansett en vinn-vinn situasjon som jeg nå, herved lovet!, skal benytte meg oftere av.

Så vet dere det; nå skal det herved trappes opp på denne bloggen!

Watch me go! Watch me write!

…og kom gjerne med kommentarer eller innspill, det fører stort sett bare til mer inspirasjon og glede ved å skrive! Så får vi se hva hodet mitt renner over med og hva som kommer ut på denne bloggen. Et hot tips er nok at det blir en god del hageblogging, endel av hvordan det er å være selvstendig næringsdrivende, endel om ting vi gjør som familie og hvordan barna våre har det og så kommer det nok til å bli litt av hvert annet innimellom. Kom gjerne med ønsker om det er noe spesielt du ønsker at jeg skal skrive om – jeg liker jo utfordringer!

Ønsker alle som fortsatt tar turen innom min forsømte blogg en helt vidunderlig uke – husk å gjør de tingene du synes er gøy!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page