top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Godt nytt år folkens!!!


Det ser ut til at vi blir innesnødd her nå, så jeg tenkte jeg kunne ta opp igjen bloggen vår og oppdatere litt. Kan bli vår eneste kommunikasjon med omverden om ikke lenge, hvis dette snøværet fortsetter 😉

Ja, godt nytt år da! Og takk for alle julekort, julegaver og nyttårshilsner! 2006 – nytt år, nye muligheter…. Alle er vel igang med iherdige forsetter om å leve litt mer økonomisk, trene mer, være snillere og kanskje bittelitt kjedeligere? 🙂 Synes alle burde ha som forsett å være litt snillere med seg selv, jeg, litt mer egoistisk ovenfor sin egen og sin familie sin tid – og ikke være så opptatt av hva alle andre forventer og synes. Det er i alle fall noe jeg skal jobbe litt med… 🙂 (Jannicke, skjønner du hva jeg mener? hehe)

For å oppdatere litt siden sist, så har vi hatt en utrolig koselig jul hos mormor og morfar på Nesodden. Det innebærer jo alltid ekstremt god mat (pappa er sjefskokk når det virkelig gjelder!), krangling med fetter-Ole over TP-brettet (burde man ikke bli mindre og mindre barnslig med åra?) og mye kos, kaker og ikke minst pakker. Noah gikk jo helt amok… Så mange gaver – bare til han. Tror han var i seng rundt kl 23, og det er ny rekord for han i alle fall!

Nyttårsaften feiret vi hos svigers i indre Østfold, med farmor, farfar, tante June, onkel Robert (stor stas å leke masse med han igjen!), onkel Cato, tante Cathrine og skjønne kusine Amalie. Veldig koselig, og inkluderte pinnekjøtt, pakkelek (verdens beste partylek!) og heavy diskusjoner om livet, Norge og flere verdensproblemer. Tror til og med vi løste et par av de største verdensproblemene i løpet av natta… Jeg var ikke i seng før 0430, og jeg kan virkelig ikke huske sist jeg var oppe så sent! Kjedelig bærte, I know – men sånn er det å være småbarnsmor. Er ikke like stas å legge seg sent, når du vet du må opp tidlig. Men, siden Glenn gikk å la seg en time før meg, så var det jo klart at han stod opp med gutta 1. nyttårsdag… Han hadde jo lagt seg «tidlig»! Det ble kun 1 øl i løpet av nyttårsaften, men siden jeg la meg så sent, så følte meg jeg skikkelig fyllesjuk dagen etter. Og dermed fikk jeg bevist min teori om at fyllesjuke ikke har med kun hvor mange alkoholenheter man heller nedpå, men på mangel på søvn… Jaja, godt å få det på det rene!

Ellers har vi vært igjennom årets første forkjølelseskule her i Etterstadkroken, alle utenom Glenn har tatt sin tørn. Gutta ble heldigvis friskere fortere enn meg – jeg endte opp med å miste stemmen, dobbel ørebetennelse og vond hals. Glenn sier det aldri har vært så stille og fredlig her før…. Har faktisk gått i 2 dager og bare hvisket, fordi stemmen var helt borte. Ganske rart egentlig… Noah skjønte jo ingenting av hva jeg sa, og Lukas fikk ikke noe respons på sin småplundring med meg. Men, men – på bedringens vei nå, så da er vi fornøyd.

Med gutta våre går det veldig bra nå. Lukas vokser seg stor og sterk, og Noah er en spinnvill 2åring som storkoser seg i barnehagen og hjemme med lillebror på ettermiddagene. Vi ser nå at Lukas har stor glede av Noah, gliser alltid som en sol når Noah kommer bort til han – og det er jo koselig for oss å se. Noah kan være litt voldsom med Lukas, så det er klart vi må passe godt på, men etterhvert nå, så blir det nok mer og mer samvær på disse to brødrene. Vi gleder oss!

Nei, nå er det snart helg for alle og enhver! Deilig… Vi får besøk av AK i kveld og benker oss nok ned foran tven med god fredagsunderholdning (Idol er jo igang igjen! Blir aldri lei visst…). I morgen skal vi på middag hos Marianne og Tom, og gleder oss fælt til det. De har badekar, så Noah gleder seg spesielt til å bade – og kanskje til og med bade sammen med Lukas! Funker dårlig hjemme i den lille badebalja vi har her, så vi benytter sjansen når vi er på besøk hos fintfolk med badekar. I jula badet faktisk Lukas i vasken til mormor, men han er så stor nå – at det ble klissvått over alt. Fyren elsker jo å plaske!

God helg folkens 🙂

Håper vi får masse tid sammen med dere i 2006 – det kan være mitt nyttårsønske! 🙂

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page