top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Godt innkjørt og i full drift


Noahgutten vår syntes det var litt skummelt første dag på SFO, men etter at en flott voksenperson virkelig ‘så’ han og tok seg litt ekstra av han i en liten stund, så er nå SFO nå blitt noe for Noah som han virkelig gleder seg til. Og i dag var det første han sa da vi hentet han: «I dag har jeg fått meg venner, mamma!» Morshjertet banker og banker… Det som også er veldig godt å se, er kontakten Noah og Lukas har med en gang de ser hverandre igjen. Det er ikke mange timers adskillelse som skal til før vi får gjensyn av typen «Noooooah min, storebroren min!» – løpende mot hverandre med åpne armer – «Luuuukas!!!» Det blir nok godt for de å oppleve hver sine ting og så kunne dele med hverandre etterpå.

Stas å få prøve kule sykler på SFO – også for far…
Før- og etterbilder av guttene:…and doing some hip-hop;
Sånn, det var en liten status fra vår kant. Merker at det blir litt vel mange «dagbokinnlegg» på bloggen for tiden, som kanskje er lite interessante for den gemene hop, men sånn er det nå akkurat for øyeblikket – det må ut dette også. Kommer straks tilbake med flere tankedrodlerier (om jobb, drømmer, omsorg og diverse) og noen flere interiørprosjekter, så håper du kommer tilbake likevel om innlegg av dette slaget ikke faller i smak.

Ønsker alle som er innom her en strålende kveld og takk for at du leser!

PS: Beklager dårlig bildekvalitet, men i dag var kun mitt mobilkamera tilgjengelig. Irriterer meg i sær over de gule bildene og vil egentlig ikke ha denslags på bloggen, men kameraet fungerer dårlig inne, så da blir det sånn – enn så lenge…

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page