top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Gjør bedrifter lurt i å velge oss?

Sosiale medier er et stort felt og det er mange måter å løse oppgavene på. Noe av det jeg finner mest spennende med denne jobben, er at veien blir til mens vi går. Vi er med på å forme vår egen og våre kunders vei inn i sosiale medier – og noen ganger også ut av sosiale medier. Likevel er det med ujevne mellomrom noen som hevder å ha funnet selveste Svaret. Løsningen som sier hva som er rett og galt, hva som er hårreisende og hva som er genialt.


Jørgen Helland i Halogen er ikke en av de mest bombastiske på denne fronten, og jeg opplever han som genuint opptatt av å ville lære om ulike måter å gjøre dette på. Hans fasit er hans og ikke nødvendigvis alle andre sin, og slik ser jeg det også. Likevel skrev han jeg et blogginnlegg jeg i utgangspunktet likte veldig godt, men som med et lite ‘NB!’ fikk meg til å ville ta til motmæle.

Jeg skrev dermed en lang kommentar i eget blogginnlegg på VU-bloggen, og der kan de som vil lese mer om hvordan vi i VU jobber, hvordan jeg tenker ift løsningene vi har med våre kunder – og hvorfor jeg mener våre kunder har gjort lurt i å bruke oss som deres representanter i sosiale medier.

Ta en tur over i VU-bloggen om du vil lese mer om dette – og kommenter gjerne om du er enig, uenig eller har spørsmål! Her eller dere er ikke så viktig, jeg synes det er stas med dialog og engasjement uansett!

Ønsker for øvrig alle en helt strålende onsdag!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page