top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fredagsfjas og for dårlig tid

For tiden flyr jeg som piska skinn mellom levering og henting av småtroll, hus som burde shines (jeg gjør det aldri og blir følgelig heller aldri ferdig), jobbsøknader som skal følges opp, helgens hagedugnad som skal planlegges og sist, men slettes ikke minst (arbeidsmessig); Å lage god informasjons- og kommunikasjonsflyt for Nesodden Basket. For øyeblikket er jeg igang med å kjøpe domene, sette opp side og sy det hele sammen så det blir helt strømlinjeformet, informativt og bra! Og slikt tar tid, så derfor får jeg ikke skrevet alt jeg vil skrive på bloggen min om dagen.

Men – det er fredag, det er straks helg og hva passer vel bedre enn en liten videosnutt som i alle fall fikk mine munnviker til å krølle seg oppover? Kom over denne inne hos Trine Grung og føler sterkt at også mine fine lesere fortjener å få denne med seg 😉

God helg folkens, jeg kommer veldig plutselig tilbake!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Pausemusikk

Om man har mye man skulle sagt og skrevet om dette og hint, men alt for liten tid til å skrive det på, så sitter man lenge på kontoret sitt og jobber for å gjøre todo-listen stadig mindre. Den slags a

Commentaires


bottom of page