top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fravær og Hjelpesløshet

Sukk… PCen vår har blitt syk. Så syk at den måtte på pc-sykehus og få transplantasjoner. Heldigvis var det en kjent sykdom, som Leverandøren dekker kostnadene for. Jeg var et øyeblikk redd for at feilen skyltes min overivrige blogging, men det kunne de avkrefte. Jeg ble uansett ikke veldig glad, for det betyr fortsatt at jeg er uten min pc. I mange dager.

Hva gjør man uten pc egentlig? Hvordan betaler man regninger og fører over penger til å betale for bilens sykehusregning (bilen er nemlig også på sykehus, bare et annet sykehus)? Hva gjør man når minnekortet på kameraet er fullt? Og hva skal jeg gjøre uten mine morgen- og kveldoppdateringschatter med søster Marianne? Akk ja, jeg får sikkert lest masse i boka mi, og det liker jeg jo.

Untill next time …whenever that is 🙂

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page