top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

For en god start på uka!


I dag er Linnea og min første dag home alone sammen. Glenn er tilbake på jobb, gutta er i barnehagen og vi har ingen planer – annet enn å kose oss hjemme. Og for en fantastisk god start vi har fått… Linnea har fått flaske og pupp, ligget på leketeppet på gulvet mens mor mekket seg frokost og kaffe – og ligger nå ute i vogna si og sover. Knock on wood, dette er en god trend vi kan like…

Gåte på bildet over: Finn 1 stk baby på teppet 😉

Forresten – må legge ut en link til noen fantastiske bilder av Amalie, guttas kusine på Fagerstrand. Hun feiret 17. mai på Fjellstrand med mamma og pappa, og lokalavisens fotograf så selvfølgelig sitt snitt til å forevige sjarmtrollet. Legg merke til antrekket – denne jenta har EKTE bunad. Ikke verst… Klikk her for å se bildene (bilde nr 1 og nr 11 er av Amalie).

Norge er et lite land, og Nesodden er (naturlig nok) enda mindre. Etter at Marianne gjorde meg oppmerksom på det, så er det jaggu flere kjentfolk i bildeserien over. Tiriltoppens kusine og Leif og Wenches barnebarn, Marte, er på bilde nr 15 og 16. Artig, artig!


Og så…. Vår alles kjære JUNE OLINE KUNNIKOFF, tante June, kommer eeendelig hjem fra Kansas, USA denne uken – nærmere bestemt onsdag. Vi gleder oss så det kiler i magen, og det skal bli fantastisk godt å se henne igjen etter nesten 1 år borte fra oss. Er jo ikke rart vi savner vårt 4. barn (hun var vårt 3. når hun dro, men mye har jo skjedd på dette året!). Hun har jo stort sett bodd hos oss i snitt ca 1 helg av hver måned i veldig mange år nå… Gutta går i fistel av tanken på å møte tante June på flyplassen! Tenk at hun faktisk skal flytte til Oslo og bo sååå nærme oss! Rene julaften dette her…

Nei, nå sover det lille barnet i vogna si ute, så da får vel mor sette igang med klessorteringen 🙂 Greit å ha gjort noe fornuftig når Glenn og gutta kommer hjem, så ikke samvittigheten er helt svart. Eller vent, bare en kopp kaffe først………….

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bình luận


bottom of page