top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Fine, flotte fetter (fj)Ole fyller førti!


I dag fyller fine, flotte, fetter (fj)Ole førti år – og hva er vel en bedre feiring enn med et feiende flott bokstav(nød)rim? Greit, så heter han ikke (fj)Ole, men jeg sa jo det var nødrim, sa jeg ikke? Litt av sjarmen med det hele, vi nå jeg si.

Spøk til side – at denne karen her er 40 år er intet mindre enn en stor begivenhet. Ikke fordi vi ikke trodde han skulle bli 40 år, knock on wood, men fordi dette er en kar som bør feires med brask og bram. En mer generøs kar skal man lete lenge etter. Hos han (og kona) er porten stor og døren vid, alt er ok og alle er velkomne. I så måte har han alltid vært mitt ideal på hvordan jeg vil ha det i mitt liv – takk for det, Ole!

At vi nå endelig har fått det akkurat som vi vil, med to hus tett i tett, alltid med noen som kan passe hverandres barn, ta en tekopp med (takk for selskapet i går, Sara!), å skravle med og å drodle litt rundt livets realiteter med – det må jeg faktisk stoppe litt opp og være akutt takknemlig for. Vi føler oss utrolig heldige og mye av grunnen til at vi gjør det, er nettopp Olemann.

Og som dere ser av bildet her – Ole er en klovn, en raring, en skravlekopp, en moromann, en som sprudler over av sosial omgang. Så hva mer kan vi gjøre for han nå da? Det er bursdagen hans i dag og den skal bønnhørlig feires på sommerfesten hans på lørdag – men noe mer en et usselt lite blogginnlegg må jeg vel få til?

Jeg har en god ide; Ole er en teknofreak, så la oss nå bevise for han hvor fantastisk bra denne teknologiske verden faktisk er. Han ser baksiden av den teknologiske verden til daglig i sin jobb som driftssjef for Exie, men han vet ikke at den teknologiske verden også inneholder mange gode, fine, varme og omtenksomme mennesker bak hver eneste pc. Derfor;

Om du kjenner Ole eller ei – hva med å sende han en melding? Enten ved å kommentere her (minst skumle i verden) eller ved å sende han en melding på mobilen? Han ELSKER å få meldinger, så la oss fylle innboksen hans: 926 08 990 (jeg tuller ikke eller er ironisk, han virkelig elsker å få oppmerksomhet!) Han kommer til å digge å få meldinger fra fjern og nær, kjent og ukjent, så la oss bevise for han hvor fantastiske folk det finnes bak hver pc rundt omkring.

Gratulerer med dagen, kjære skjønne Olemann – vi er så uendelig glad i deg!

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page