top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Film og trøtte prinsesser

Når EkteMannen og Husfrua tar en par timers arbeidsøkt, er det greit for Småtroll å kunne se på en film på macen. Tripp, trapp og tresko er godt fornøyd med å synke ned i en god, gammel, vakker sofa mens den grå himmelen og det småsure været ute få seile sin egen sjø.


Om man er lille prinsesse Småtroll, en 3 åring som egentlig har sluttet å sove på dagen, men som har foreldre som av og til glemmer at 3 åringer er litt mindre enn 5 åringer og 7 åringer, og som derfor lar også små prinsesser legge seg i 22-tiden kveld etter kveld. Om man er en slik prinsesse, så kan det rett og slett hende at man blir bitte litt trøtt av å se på film. Ganske med en gang filmen blir satt på faktisk. Og da kan det rett og slett hende at små 3 årige prinsesser sovner.


Men heldigvis, etter et lite tipp mot høyre og et litte vipp med bena opp i sofaen, så kan man sove fornøyd videre med hodet i fanget på eldstebror Småtroll. Trygt, varmt og godt – mens eldstebror og mellomstebror Småtroll fornøyd både kan passe godt på lille prinsesse Småtroll og følge nøye med på historien om Skjønnheten og Udyret.


…mens altså EkteMannen og Husfrua kan jobbe ufortrødent videre. Ja, sånn bortsett fra at slike lykkeøyeblikk må deles med verden og bloggen, naturligvis.

O’ ferieidyll!

0 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page